Loja har ordet!

Alla inlägg den 10 september 2015

Av Louise Bertilsson - 10 september 2015 15:37

Måns var ju sjuk lördag-tisdag. Vi planerade och gjorde i ordning för jobb och dagis på tisdag kväll så att vi skulle vara redo på onsdag när det var dags. Skönt att göra i ordning så mycket som möjligt kvällen innan så man slipper onödiga "fighter" med beslutsångesten samma dag när man har lite tidspress. Alla i våran familj sover liksom gärna så länge det går... 


Men så igår när vi vaknade var det inte helt bra med våran sessa. Hon var hängig, grät för minsta lilla, och hon kunde inte berätta varför. Inte likt henne, så jag tempade och det var 38 grader. Så det fanns inga tvivel om att hon höll på att bli sjuk. Jag och Ida stannade hemma på onsdagen såklart, men i hopp om att det bara var nåt snabbt övergående. 1-1,5 timmar senare var febern uppe på 40 grader. Precis lika snabb höjning som Måns hade haft på lördagen när han blev sjuk. 


Barnen avslöste varann med andra ord. Så den här veckan har vi varit i VAB-världen. Tyvärr. Och nu börjar vi tröttna. Ida vill ut i solen, men hon orkar ingenting. Ligger i soffan och tittar på tv, sover emellanåt. Helt slut av febern. 


Men vi håller tummarna för att hennes sjukdomsförlopp är lika som Måns, för isåfall är det igår och idag med hög feber, sen imorn kommer det att avta och sedan vara helt bra på lördag. Hoppas kan man ju alltid! För än så länge liknar de varann. 


Det gör ont i mammahjärtat när barnen är sjuka. Vill ju att skatterna ska må bra! Men sjuka blir de, och man får se det positiva i det hela - det blir extra mycket gos och mys. Men nu vill vi ha våran Ida tillbaka så att vi får en frisk helg! 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards