Loja har ordet!

Alla inlägg under september 2010

Av Louise Bertilsson - 6 september 2010 12:15

Helgens kurs är nu slut. Skönt men samtidigt lite lite tråkigt att splittras från gruppen som har varit kanonbra! 


Vi fick kursintyg och medalj eller vad man ska kalla det.


Jätteskoj kurs har det varit, men jag var riktigt trött igår kväll. Somnade till tv:n. Och så hade jag sovmorgon idag, vilket var väldigt behövligt kan jag meddela.


Jag vann förresten en tävling i lördags där vi våra medlemskort var lotten. Vann ett tändstål. Hehe...


Så nu är det "bara" 5 dagar kvar til helg...välbehövlig helg!

Av Louise Bertilsson - 4 september 2010 21:59

Nej men hörrni, nu är det faktiskt dags för mig att leta reda på sängen. Är trött. Men först ska jag kolla så att all packning inför morgondagens kursavslutning är med så jag slipper göra det i morn bitti.


Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 4 september 2010 18:44

I morse bar det iväg till Falun med 2 arbetskamrater.


Ryggsäcken var packad. Hyrbilen yster (eller inte enligt chauffören) och vi var måttligt sugna på att tillbringa en heldag (+ imorgon) i skogen. Det är ju så.. det är ju alltid jobbigt och omotiverande att gå upp tidigt en hel helg + jobba 2 veckor... alltså jobb 12 dagar i rad.. men men.. när vi väl satt i bilen och närmade oss Falun och där vi skulle hålla till (vid Lugnet) så kändes det mycket bättre. Såg fram emot dagen.


Det har varit en mycket rolig och givande dag med god mat, trevligt sällskap, bra kursledare, givande och intressanta lekar/övningar!!

Av Louise Bertilsson - 3 september 2010 19:39

Smörgåstårtan var riktigt god!


Efter maten gick jag ut och rastade gräsklipparen, vilket var väldigt behövligt. Har inte kunnat klippa på många veckor eftersom det nysådda gräset var tvungen att ta sig först.


Ska alldeles strax bänka mig vid tv:n och riktigt njuta av fredagskvällen!

Den här helgen stavas nämligen k - u - r - s (både lördag och söndag - 2 heldagar) så det blir inte så mycket ledigt alls i helgen... därför ska det njutas NUUU!!

Av Louise Bertilsson - 2 september 2010 19:30

I morse när jag kom till jobbet kikade jag på yttertemperaturmätaren vi har i hallen. 23 grader visade den. Men nej, det trodde jag inte på... det lät liksom inte alls rimligt att det skulle vara 23 plus-grader kl 07.30 på jobbet när det var 7 grader varmt när jag åkte hemifrån för 10 minuter sen...


Började kika lite och fick se att givaren som talar om hur kallt/varmt det är var INNE.

Det var sannerligen inte konstigt att den visade på tok fel!!


Nu är iallafall felet tillrättat och vi behöver inte skylla på att solen skiner där när vi tycker att den visar för mycket... tur att vissa fel är enkla att fixa, bara man förstår att det är fel... det har inte varit så konstigt att den har visat strax över 20 grader en längre tid eftersom det har varit sommar/sensommar och nu tidig höst. Det har ju varit fullt troligt, men nu kan vi få en mer exakt temperatur så att vi vet hur vi ska klä barnen =)

Av Louise Bertilsson - 2 september 2010 17:52

Har ganska nyligen gjort en liten smörgåstårta som jag och Anders ska njuta av imorn kväll. Det var ett infall när vi var på Willys i tisdags eftersom vi har så mycket ägg hemma som måste ätas upp ganska snart. Så Anders idé om en liten smörgåstårta var ju kanonbra!! Ser med andra ord fram emot morgondagens kvällsmat =)

Av Louise Bertilsson - 2 september 2010 17:45

Tusen grattiskramar till världens bästa Junia som fyller år idag!!

Av Louise Bertilsson - 2 september 2010 17:39

När jag var inne på toa och gjorde mig klar för jobbet i morse så ropade Anders från köket att min mamma är med i tidningen idag. Trodde faktiskt inte honom först, eftersom jag bara tänkte på när hon fyller år... men han hade rätt, världens bästa mamma är med i tidningen idag! =)


Kolla den snygga bilden till höger, det är min mamma i röd tröja =)


http://www.dt.se/nyheter/ludvika/article731979.ece

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards