Loja har ordet!

Alla inlägg den 6 februari 2016

Av Louise Bertilsson - 6 februari 2016 12:53

Sjukdomsstafetten fortsätter, men just nu är det Måns som har pinnen. Igår kväll hade han feber, hosta och snoret rann. Idag är febern bättre, men han hostar så han spyr, och snoret fortsätter att forsa från lilla näsan. 


Han spydde på mig (på min hand och mina ben när han satt i mitt knä), och sa "Måss dädd". Ja jag vet att du är rädd lilla gubben, det är otäckt att spy. En otäckt situation både när man är liten och stor. Men ännu mer när man är liten och inte hinner till toan. Det blir ju att se ut som värsta katastrofområdet, och det blir mycket att sanera. 


Tvättmaskinen jobbar idag igen, men inget slår nog torsdagens tvättande med 7 maskiner på en dag!!


Ida är iallafall frisk nu, hon äter nästintill normalt igen, så peppar peppar, så var det en bra magsjuka som varade ett väldigt kort tag. Vinterkräksjukan kanske? Den kom helt plötsligt, gjorde sitt nertramp och försvann lika kvickt. Aja, strunt samma, magsjuka var det iallafall. Huvudsaken är att hon mår bra nu, och det gör hon. Nu hoppas vi att Måns också blir att må bättre snart, för den där jävla hostan är ett djävulens påfund! 


Men det är inte bara jobbigt, Viggo sov superbra i natt. Han (och jag) somnade strax före midnatt, och så sov han till 07. I ett sträck. Han var trött kan man säga! Jag däremot vaknade första gången vid 3. Då fick jag roa mig med att lukta på liten bebis som låg och sussade så sött. Jag trodde ju att han skulle vakna och vara hungrig som han brukar nångång mellan 3 och 4.30, men nej. Inte i natt. Han behövde nog sova och det gjorde han med besked. Sen när han väl slog upp sina fina små ögon så var det hungersnöd i lilla magen. Då var det bråttom att få mat ;) Efter en timmes ätande var minsta magen i familjen så mätt att han somnade om. Det tär på krafterna att vara liten, och när man måste kämpa för att få mat. Lilla gubben <3

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards