Loja har ordet!

Alla inlägg den 14 juli 2013

Av Louise Bertilsson - 14 juli 2013 19:50

Ida kastar in handduken för idag och säger god natt. 


 


Älskade lilla barn <3


Finns det nåt som ser så rofyllt ut som när ett barn sover? Har svårt att tro det, för det är ju såå fint, och lugnt. 

Av Louise Bertilsson - 14 juli 2013 19:24

I några dagar har vi haft vårt nya kök med både el och vatten inkopplat igen, och jag kan inte annat än säga att jag är kär. Jag älskar vårt nya kök!! I mångas öron låter det säkert fjantigt, men det struntar jag i. Jag kan inte rå för att jag känner att det blev perfekt - att alla val vi gjort, och allt vi har planerat blev superbra. Till och med bättre än vad jag hade trott att det skulle bli.


Det är bara några få detaljer kvar att fixa, sen är köket HELT klart! Det har gått ganska smidigt att göra om faktiskt, trots att det är bökigt att varken ha spis eller diskmaskin. Tur att det bara är en liten liten period. Och tur att Anders kunde låna en induktionsplatta så vi kunde laga lite nygjord mat =)

 

Nu tycker till och med JAG om att greja i köket, laga mat och greja. Så ja, jag är nöjd. Sjukt nöjd!

MVC

Av Louise Bertilsson - 14 juli 2013 12:35

Jag har förresten glömt berätta att jag var till MVC i fredags för att lyssna på bebisens hjärtljud, mätning av magen, blodtryck, urinprov, blodvärde och blodsocker. 


Jag kan aldrig sluta fascineras av hur häftigt det är att höra de där supersnabba hjärtljuden slå. Fort fort fort. Det är såå häftigt att få höra sin bebis! 


Annars då? Jo, jag mår bra. Alla prover var bra, men jag ska fortsätta äta Niferex järntabletter eftersom järnvärdet kommer att sjunka ju längre i graviditeten jag kommer. Ju mer blod man får i och med bebisen, desto sämre järnvärde. Logiskt egentligen med tanke på att mina järngrejsimojs sprids ut i mer mängd blod.   Och med tanke på att mina järndepåer efter Idas förlossning inte är superbra än så fick jag order om att börja med Niferex tidigare den här gången. 


Det är skönt att vara till MVC å få beskedet att man mår bra, och att skatten i magen mår bra! =) Den där bekräftelsen att allt ser bra ut är guld värd. 

Av Louise Bertilsson - 14 juli 2013 09:00

Grattis på födelesedagen världens bästa pappa! 


Jag älskar dig!


/Ida


Ps, kan vi äta "klas" (kalas) sen? (glass alltså säger mamma att jag ska förtydliga för alla som läser). 

Av Louise Bertilsson - 14 juli 2013 08:15

Det är väl knappast nån hemlighet att min älskade Anders fyller år idag. 30 till och med. Men du kan vara lugn, det är bara en siffra. Man blir inte äldre än vad man känner sig, det tror jag (åtminstone i några år till, hehe). 


Massa grattiskramar och pussar till min Anders på 30-årsdagen!! 


Du är bäst - glöm aldrig det! 



Älskar dig! 



Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards