Loja har ordet!

Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Louise Bertilsson - 21 februari 2009 18:49

Har nyss fyllt i papper från försäkringskassan. Jag var ju sjukskriven när jag opererades, så det gick över 2 dagar till f-kassan. 

Du kanske undrar varför det har tagit så lång tid? Jo, det ska jag förklara.... I vanliga fall går det automatiskt vidare till f-kassan när man är sjukskriven mer än två veckor, men det har det inte gjort i mitt fall. Jag misstänker att det har att göra med att vi har ett relativt nytt självservicelönesystem på jobbet och att det har blivit nå tjall på det så att det har stannats upp.


Men nu är min sjukdom registrerad hos f-kassan, så nu ska allt vara ok. Med andra ord så är papperskarusellen igång nu.. Hoppas att den stannar snart! Att det inte blir nå krångel, att jag får mina pengar för de där 2 ynka dagarna.

Av Louise Bertilsson - 21 februari 2009 16:13

Anders föräldrar har varit här en sväng idag.

Medan Anders och hans pappa skottade av vårt hustak var jag och Anders mamma ute på en liten promenad med hundarna Bamse, Dennis och Zeb. Jag hade med mig kameran för att försöka få några bra vinterbilder på dem, men det är inte alltid så lätt att stå still när det är mycket nya dofter i luften, speciellt tikdofter är intressanta tycker Dennis!


För er som inte vet så heter den svarta vovven Bamse, den vetefärgade vovven heter Dennis och den minsta vovven heter Zeb.


När vi kom in efter kamerapromenaden så fick vovvarna varsin knorr. Kolla på bilden så får ni se vad Zeb tycker att det är gott! Lördagsgodis!

Det blev även gottigottgott till människorna, nämligen mockarutor och blåbärspaj.

Av Louise Bertilsson - 21 februari 2009 10:49

Har nyss varit till en återvinningscentral i närheten och slängt skräp i de olika behållarna. Herregud vad mycket man samlar på sig på bara några veckor! Det konstiga är att det inte blir av att vi åker iväg oftare och slänger.. undrar varför egentligen med tanke på att det ligger efter vägen..


Sen bar det av till DHL service point för att hämta ett paket med film som jag vunnit på Tradera. Kanonbra och billigt att skicka via DHL nu när det är fraktkampanj. 55 kr istället för postens 180 för att skicka samma sak.  


Åkte även till Granngården för att köpa grisknorrar till vovvarna som kommer hit i eftermiddag. De ÄLSKAR knorrisar!


Nu ska jag gå å röra ihop en spagettikaka, mums!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards