Loja har ordet!

Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2010 20:32

Jag tror nog att våra närmaste grannar som satt ute på deras uteplats har fått sig ett och annat skratt nu i kväll.


Det är nämligen så att jag och Anders har varit ute och grejat i trädgården i ett par timmar. Och milt talat så kan jag meddela att vi inte var ensamma. Flugorna gjorde oss sällskap.


Så när jag stod där med krattan i högsta hugg så gjorde jag nog en hel del roliga danssteg, så grannarnas lördagsunderhållning är nog räddad.


Har förresten premiärklippt gräset nu på kvällskvisten också. Varmt blev det och ännu fler flugor attackerade mig...


Nu är vi iallafall inne och har precis tagit en välbehövlig dusch. Svettades floder, så nu är det saltbrist igen... det är nog bäst att jag åtgärdar det problemet med en gång... man får ju "offra sig" på nåt salt (typ chips eller jordnötter) när man varit ute och blivit svettig som 17... Hehe =)

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2010 16:59

Montering av nya fönsterbrädan i köket - check.


Vitt och fint istället för den svarta och klumpiga stenskivan som satt där innan.

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2010 16:46

Fikade jordnötter och glass idag. En riktigt lyckad kombo. Jordnötter och chips är egentligen det bästa man kan äta när det är så varmt som det är ute nu. Salt.


Och glass och frukt/bär förstås. Men de åtgärdar inte saltbehovet så bra... men gott är det.


Apropå saltbehov så var Anders lite rolig i onsdags kväll när vi kom in från att ha grejat ute i trädgården. Det var fruktansvärt varmt så han sa att vi hade saltbrist och att vi därför skulle öppna jordnötspåsen. I vanliga fall brukar vi inte äta nåt snacks eller godis under vardagarna, men nu när vi hade saltbrist så tycke han att det var en självklarhet att åtgärda detta... Hehe! =)

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2010 13:57

Anders skulle byta olja i gräsklipparen, och då skulle jag starta och köra en liten stund så att oljan blir varm och lättflytande.


Var beredd på att det skulle behövas några ryck för att starta, men icke. På första försöket, första rycket, så startades gräsklipparen och jag klippte en liten bit utanför staketet. Imponerande med tanke på att den stått i garaget sen i höstas.


Men nu är det dags att han kommer fram från sitt gömställe, för ikväll ska han få jobba. Vi har nämligen flyttat bort allt från det lilla gräs vi har så nu ska jag snygga till gården så gott det går.


Eller inte nu, ikväll menar jag. Känner verkligen inte för att börja klippa gräs när det är 30 grader varmt ute. Det får vänta tills ikväll när det är svalare och skönare ute.

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2010 12:33

I morse när vi åt frukost kände jag hur det började pirra på underläppen. Blåsor.


Herpes.


Tur att jag hade lite munsårssalva kvar från förra gången. Men en tripp till apoteket blev det ändå för att köpa mer. Provade en, för mig, ny sort den här gången; Anti. Hoppas att den är bra.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards