Loja har ordet!

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Louise Bertilsson - 4 maj 2011 18:43

Har fått order från barnmorskan att vila vila vila och dricka mycket vatten. På kollen i torsdags upptäckte de nämligen att jag hade lite förhöjt blodtryck. Så jag fick komma tillbaka i måndags på en extra koll. Och då hade det stigit ännu mer. Beordrades som sagt att vila och dricka mycket vatten.


Var tillbaka idag igen. Värsta vip-kunden på mvc... hehe... varannan dag... och idag var blodtrycket nere på normalt igen. Så vilan har med andra ord gett resultat!! (så vip-besöken på mvc blev inte så många och täta som vi först trodde - bara rutinkontroller framöver om allt förblir som det är nu)


Men barnmorskan rådde mig till att fortsätta vila vila och vila och dricka mycket vatten i fortsättningen också så att vi inte riskerar att trycket höjs igen.


Så vad gör jag om dagarna nu då? Jo, jag vilar. Och vilar. Pendlar mellan datastolen och soffan känns det som. Läser. Tittar på film. Surfar på nätet. Sover. Löser korsord. Ja, jag vilar mig helt enkelt i form!! =)


10 timmars sömn/dygn rekommenderas till gravida. Så jag gör mitt bästa, och lyckas ganska bra faktiskt. Sover ofta när Anders kommer hem från jobbet, det är perfekt för då kan han väcka mig. Det är SÅÅ svårt att vakna till liv igen när man väl somnat på dagen/eftermiddagen (om jag inte sover sittandes förstås, men det är inte riktigt lika skönt).


Så nu lyssnar jag på min kropp som uppenbarligen behöver vila, samt min barnmorska.


V-I-L-A var ordet.


Det är inte speciellt kul. MEN. Det är värt att ha lite tråkigt om dagarna om man får må bra. Och det viktigaste av allt: att prinsessbebisen mår bra och det gör hon!!

Av Louise Bertilsson - 4 maj 2011 08:54

Fick se under gårdagens statistik att det var rekordmånga som besökte min blogg igår: nämligen 60 stycken olika människor läste. Kul!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards