Loja har ordet!

Alla inlägg under oktober 2012

Av Louise Bertilsson - 13 oktober 2012 17:05

Nemen, det är visst den 13:e oktober idag. Det innebär att det är min födelsedag. Det firas tillsammans med fint besök av Anna och Samuel! =) 

 

Just nu är grillen tänd och väntar på att få fixa vår kvällsmat. Ska bli såå gott! 

 

En promenad i det sköna höstvädret har vi också hunnit med + att jag och Anna tillbringade ganska lång tid på Nisses. Det fanns en hel del gardiner att välja mellan och när två tjejer med beslutsångest är där så tar det tid. Men nöjda blev vi iallafall, men jag kom hem utan gardin eftersom våra fönster är så breda. Kanske får kika dit en stund imorn om jag kan sova på saken först. Jag har ju faktiskt bara imorn på mig för sen stänger butiken. 

 

Nu är det dags att se hur det går för grabbarna i köket... 

Av Louise Bertilsson - 12 oktober 2012 20:02

Idag är det våran årsdag. Dagen för 11 år sedan då vi började räkna oss som ett vi. Jag och Anders, ett vi. 


11 år. Tänk vad tiden går fort. 11 år liksom. Jadu, kan inte riktigt fatta det, att tiden har gått så fort. 


Massa pussar och kramar till dig älskade Anders! Du är MIN och så kommer det alltid att vara! 


<3 

Av Louise Bertilsson - 11 oktober 2012 19:30

Idag går mina tankar till Sunnansjö förskola och all personal och barn med föräldrar. 


Anders skickade ett sms till mig på förmiddagen och berättade att förskolan brann. Jag fattade inte alls vad som stod även fast jag hade läst sms:et flera gånger. Overkligt, var nog ordet jag kände. Men tyvärr så är det sant. Den förskola där jag började jobba, mitt allra först jobb som förskollärare, finns inte kvar längre. Elden härjade och tog med sig hela förskolan. En väldigt fin och mysig förskola. 

 

Det är sorgligt!! Fruktansvärt! Men jag är förstås jätteglad åt att alla inblandade människor klarade sig oskadda! 


Än en gång; mina tankar är i Sunnansjö en dag som denna <3

Av Louise Bertilsson - 11 oktober 2012 18:21

Natten till idag var inte vad den borde vara. Ida var nämligen superpigg i flera timmar mitt i natten. Inte okej tyckte hennes föräldrar, men det är ju bara att gilla läget. Till slut somnade hon, supertrött, med sina sovkompanjoner; snuttis och tuttis. Då hade klockan passerat 02.00 och vi var trötta allihopa. Det hör inte till vanligtheterna (tack och lov) att jag brukar uppdatera facebook-statusen vid den tiden, men i natt blev det så. Och nåt måste man ju "roa" sig med när man försöker natta sin pigga lilla tjej... 


Har förresten hunnit med att vara till frissan idag så nu är jag nyfriserad och nöjd inför det som komma skall i helgen! =)

tid

Av Louise Bertilsson - 10 oktober 2012 18:22

Tid. Detta korta lilla ord som man oftast önskar att man hade mer av. Tid är en dyrbar vara, önskar att det kunde få vara en till dag/helg så man hann åtminstone hälften av det man ville göra. Men min önskan lär väl fortsätta vara just en önskan, för jag tror knappast att det kommer ske. Tyvärr. Får göra det bästa av situationen istället och försöka hinna det som är det viktigaste iallafall. 


Förresten, det är ju jul snart, kanske ska skicka min önskan till Tomten?! Han om nån borde ju lyssna på mig och ha makt att verkställa min önskan. Värt ett försök iallafall ;)

Av Louise Bertilsson - 8 oktober 2012 19:54

Tror baskenemej att isbjörnarna hade trivts här idag. Tyckte nämligen att det var superkallt på eftermiddagen när vi var ute med barnen på jobbet. Vi var ute från kl 1, vi åt alltså mellis ute hela förskolan tillsammans och sen fortsatte vi att vara ute ända tills det var dags för siste man att gå hem. Kallt säger jag bara. Jag letade till och med fram en mössa ur gömmorna.... Idag var en sån där dag då jag var glad åt att det är uppförsbacke på hemvägens cykeltur. Jag ville bli varmare, och det blev jag. Lite tung i huvudet när jag kom hem, men iallafall lite varmare! 


På förmiddagen var det mycket skönare ute för då värmde solen lite. 


Nu nattas Ida av sin älskade pappa, och jag passar på att kika lite på datorn. 


Hmmm, nåt att ha som tyngd? Vart finns det att köpa tro? Finns det speciella "tyngder" på Nisses tro?? Nån som vet?

Av Louise Bertilsson - 7 oktober 2012 18:24

Har letat hissgardiner ett tag nu, vilket hittills varit ett projekt som slutat utan resultat. Jag hittade ett par på Nisses som jag gillade, men eftersom vi skulle till Ullared ville jag vänta och se vad som fanns där. Hittade 2 par supersnygga i Ullared, men de var tyvärr slut i de bredderna jag skulle ha. Så när jag kom hem fortsatte jakten på alla möjliga tänkbara internetsidor, och till slut hittade jag ett par som jag verkligen ville ha. Men nej, de fanns inte heller och skulle inte komma in förrän i januari nångång... och nej, jag ville helst inte vänta. 


Idag på förmiddagen slog det mig att Nisses kanske har kvar de som jag hittade där. Men chansen var ju inte så stor eftersom de har konkursutförsäljning och 60% på allt. Efter lunch idag åkte jag iallafall dit, och gick raka vägen till gardinavdelningen. Och kan du tro att jag hade tur! Precis de bredderna och färgen jag ville ha fanns! Så jag köpte supersnygga hissgardiner till pangpris! Nöjd åkte jag hem så Anders kunde tvätta bilen (så nu är även bilen nöjd och glad) =)


Jag insåg dock att jag inte är så haj på det där med hissgardiner. Jag vet inte riktigt... hmm... det är ju två kanaler i en hissgardin; en uppe och nere. Är det meningen att man ska ha en tyngd längst ner som typ en rundstav av nåt slag?? Hjälp mig, snälla, för jag vill ha upp gardinerna ju men vill veta hur det ska vara innan montering. 


Vi lyxade förresten till söndagskvällsmaten med grillad kyckling. Suuuupersmarrigt! =)


PS: ja, jag förväntar mig massa kommentarer nu om hur jag bör göra med mina nyinköpta gardiner =)

Av Louise Bertilsson - 7 oktober 2012 07:00

Sitter och äter frukost och knåpar på dagens första blogg-inlägg.  


Igår var vi på kalas. Det var min farfar som firades, men det är idag som är hans dag. 70 år ung fyller han och det vill jag förstås uppmärksamma på mitt lilla vis =)


Besök, kramar och grattis fick du igår, men idag får du ett alldeles eget inlägg i min blogg. Ett eget grattis-inlägg till bara dig farfar på din dag! 


Grattiskramar från mig!


PS: Ida och Anders hälsar förstås också

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards