Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2016

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2016 16:06

Asså vissa borde inte ha ett serviceyrke medans andra verkligen är på rätt plats. 


När man ringer till ett företag flera gånger och får samma info av de 3 olika personer man pratar med tror man ju att det är grönt. Man är ju så dum som tror att de har rätt när flera personer sagt samma sak. Men nej, det ska man tydligen inte, för när man ringer igen och pratar med en fjärde person så får man annan info. Info som är tvärtom mot vad de tre tidigare personerna sagt. Och han kunde för sitt liv inte förstå hur de kunde säga nåt som enligt honom inte alls stämde. Han bad om ursäkt å deras vägnar att de sagt fel till oss. That´s it liksom. Inget mer med det.


Men sen finns det hjältar som står för det de har sagt. Den 3e personen vi pratade med idag ringde upp igen efter att han fått reda på att vi hade ringt igen, och han sa att han självklart skulle stå för det han hade sagt. Det finns med andra ord personer som står för sitt ord trots att det kanske egentligen inte är rätt. Det kallas att ta sitt ansvar. Och det är sånt som gör att man inte tappar förtroendet helt för ett företag. Nu hoppas vi att det löst sig hela vägen, håller tummarna =)


Vi var med om liknande i höstas när vi skulle byta bil. Ett företag lovade en summa för våran bil i inbyte som han sen inte alls stod för. Och det är såå trist när det går ut över kunden för att de själva har lovat nåt de egentligen inte har befogenhet till, men då får man stå sitt kast och stå för det. Det slutade med att vi helt bojkottade det företaget och sökte oss till en annan firma. Så går det när man inte håller det man sagt. Nöjda kunder fick det andra företaget istället =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards