Loja har ordet!

Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 21:56

Just ja, jobb imorn igen... känns helt okej även fast det alltid är helt underbart att vara ledig. Men om man inte jobbar är det svårare att uppskatta ledighet. Och man ska vara GLAD som har ett jobb att gå till om dagarna.


Måste ta fram kläder tills imorn, börjar nämligen 06.30 så det finns ingen dötid att stå framför garderoben imorn bitti. Då ska allt vara framlagt och klart. Man ska inte behöva tänka, det ska ske automatiskt.


Ska även kolla så att alla ytterkläderna är där de ska vara så att jag inte behöver leta efter typ vantar eller så imorn. Det har jag heller inte tid med, det ingår inte i planen.


Sen är det dags för gaddarna att få sig en omgång, och sen väntar sängen. Jag är inte så värst trött, men med lite envishet går det nog att somna relativt snabbt. Kan nämligen "tvinga" mig att bli trött. Praktiskt.


Natti natti och god fortsättning på det nya året!

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 17:49

Nu har Anders monterat mina dubbdäck på cykeln, så imorn ska jag sätta mig på sadeln och trampa till jobbet.


Dubbdäcken är av märket Nokian Hakkapeliitta. Riktigt bra märkesdäck. Och det bästa av allt: de funkar verkligen kanonbra på is och packat snö. Jag dras till alla isfläckar för där vet jag att dubben hugger i.


Riktigt skönt att börja cykla igen. Det är däremot inte så kul att jag börjar 06.30 imorn direkt efter ledigheten, men det är sånt man får ta. Nån lär ju göra det och lotten föll på mig den här gången. Klockan 13.00 är det desto roligare för då får jag cykla hem igen, då har jag gjort min dag =)


Har fått order om att jag måste ut och provcykla på vändplan så att växlarna funkar som de ska. Men det får bli efter maten.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 14:43

Kommer du ihåg att jag bakade saffransbullar i början av december och som jag la ut bild och recept på dem i bloggen


Första gången i hela mitt liv som jag bakade bullar, och jag måste ju berätta hur de smakade.


Jag har aldrig fått så mycket beröm för nåt jag bakat nångång tidigare.

Redan när jag la ut bilden på bullarna så fick jag jättemycket beröm för deras utseende. Och vad gäller smaken så har de varit mycket omtyckta. 


Anders sa till och med att det var de godaste bullarna han nånsin har ätit, och det är ju ett ganska bra betyg! Då sträckte jag på ryggen och växte några centimeter till =)


Oerhört kul när det man gör uppskattas!


Nån mer som har bakat efter mitt saffransbullsrecept?


Nu ska jag och Anders fika upp de sista saffransbullarna. Sen i december ska jag baka nya såna goda bullar och hålla tummarna för att de blir lika lyckade som förra årets omgång.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 10:03

Förresten. Ordet jag fick skriva in nu för att kunna logga in var den här gången dessa 4 bokstäver i den här ordningen:   j  u  c  k


Ibland blir det lite tokigt när bokstäverna slumpvis bildar ord. Haha.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 09:59

Nu har jag gjort 2 blommor väldigt glada och nöjda. De har nämligen fått större kruka och ny jord + vatten.


Vissa sorters blommor, typ garderobsblomma, har en tendens att växa ur sina krukor mycket fortare än andra och då lär man göra en insats.


Försökte rädda garderobsblommebebisarna när jag planterade om blomman, och jag tror att jag lyckades. Hittade till och med fler bebisar under jorden så jag tror att blomman i fråga kommer att bli väldigt stor och fin =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards