Loja har ordet!

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Louise Bertilsson - 10 juli 2011 22:11

Både jag och Ida var sommarfina i klänning idag när mina föräldrar var här å grattade Anders som fyller år på torsdag. Kom på att det inte blev någon bild tagen när vi är så somriga, tyvärr... det får gå bra ändå... men lite andra bilder är tagna på Ida från i fredags när vi var i Falun. Ska försöka hinna lägga upp några imorn.... blev ganska mycket bra kort (som vanligt på världens sötaste).


Nu är det strax dags att säga natti natti för jag tror visst bestämt att Ida börjar bli hungrig....

Av Louise Bertilsson - 10 juli 2011 15:32

Garderobsrensningen och omflyttingen av klädstänger och backar blev klar i förmiddags. Ida sov faktiskt hela tiden så då passade jag på. Det är lika bra att fullfölja ett projekt när möjlighet ges. Och riktigt bra blev det! Såå skönt att få ordning och reda bland alla kläder. Nu är det bara Anders garderob kvar + linnegarderoben förstås för den hanns inte med idag. Klädgarderoberna tog längre tid än vad jag hade trott... men men...

Av Louise Bertilsson - 10 juli 2011 09:30

Skrev nyss en kommentar i en annans blogg, kontrollordet jag fick fylla i var U F S D.


Blev förstås osökt att tänka på UFS, våran gamla trotjänare. Hoppas att han har det bra i Sälen och att han blir välvårdad.


Jag vet att det "bara" är en bil, men gillar man den så gör man. I och för sig så gillar jag KJX precis lika mycket, om inte ännu mer. Den har verkligen allt vi behöver - passar oss perfekt med andra ord. Vi är riktigt riktigt nöjda med köpet!!


Jag kom på att jag inte har presenterat våran nya familjemedlem som har sitt bohag i garaget. Det är en stormblå Skoda Octavia kombi som alltså heter KJX. Han har som sagt allt vi vill ha, men det allra allra bästa är nog att Ida kan åka fram + att bagaget är större än i UFS. Och det obligatoriska draget + ACC förstås. Ännu ett till plus är antispinn å antisladd + allt annat en bra bil bör ha. Perfekt!!


Nu ska jag återgå till mina garderober en stund.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards