Loja har ordet!

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2012 18:26

På nätterna sover ju Ida i sin spjälis, men nu när hon är sjuk/förkyld så har vi pallat upp hennes huvudända på spjälis med sovpuckarna jag köpte så att det ska bli lättare att andas med lilla näsan. Sovpuckarna är jättebra! Och Anders gjorde en uppfinning så att hon även kan sova i uppförsbacke när hon sover ute i vagnen... Man kommer långt med några plankor och uppfinningsrikedom. Framhjulen på plankorna och en stoppkloss bakom bakhjulen. Och Ida sov som den prinsessa hon är! =)

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2012 08:49

Jag känner mig så hjälplös som inte kan hjälpa min förkylda lilla bebis. Ida slapp tyvärr inte förkylningen som både jag och Anders har haft. Och det är SÅ jobbigt med en täppt liten rinnande näsa som gör att hon inte kan slappna av och sova. Det har med andra ord varit en lång natt med få timmars sömn. Våran hjälp är nässug och nässpray, men det är inte populärt - antar att det är obehagligt - och det slutar alltid med att Ida blir ledsen. Och man känner sig dum som "plågar" henne, men vi vet ju att det hjälper så vi fortsätter.


Nu sover Ida ute i vagnen, luften är friskare och skönare ute för en liten förkyld näsa. Hoppas hon kan sova ett tag nu så att hon tar igen lite av den missade nattsömnen.


Stackars liten älskade Ida, önskar än en gång att jag kunde ta över din sjukdom för jag lider så himla mycket av att inte kunna hjälpa... men vi finns här för dig lilla gumman! 


Det blir förstås en vilodag idag utan specialla planer förutom att Anders ska åka å handla. Vi hade tänkt åka alla 3, men de planerna skrotades tyvärr. Nu vill vi bara att Ida ska bli frisk!! Och jag ska försöka vila lite idag jag också och ladda inför eventuellt en natt till med sämre sömn. Det är ju bättre att tro att det blir sämre och så blir man glad om det är åt andra hållet.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards