Loja har ordet!

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Louise Bertilsson - 23 januari 2012 13:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 23 januari 2012 10:09

NEEEJ! Det pirrar på läppen igen, och när jag tittade var det små små blåsor. Jahapp, det är väl bara att köra en omgång till med munsårssalva antar jag... hur ofta kan man bli drabbad egentligen!? 3 gånger på lika många månader, det är ju sjukt mycket! Det värsta av allt är ju att jag inte får pussas med min goa bebis =(

Av Louise Bertilsson - 23 januari 2012 09:32

Natten till lördagen när jag var vaken med Ida slog det mig att vi kan ju ta reda på om det finns prisgaranti/pricematch på Phonehouse där vi hade tänkt köpa våra nya mobiler. Så på lördag morgon innan vi begav oss mot Borlänge/Falun så surfade vi in på deras hemsida för att kolla. Och där fann vi i klartext att pricematch gäller för ALLA telefoner (både abonnemang och kontantkort) om man kan uppvisa det billigare priset hon någon annan återförsäljare. Perfekt tyckte vi. Vi skrev ut det billigare priset från både Clas Ohlson och NetOnNet.


På butiken i Borlänge sa de att prisgarantin gällde för "det måste ju vara ett erbjudande hos de andra och det kan vi inte matcha". Jahapp tänkte vi, kan gå med på att de inte kunde matcha Clas Ohlsons erbjudande eftersom det var nedsatt pris, men NetOnNets pris var ordinarie pris, men Phonehouse hävdade ändå att det kan det inte vara. Det måste vara ett specialerbjudande för så lågt i pris kan det inte vara sa de. Du kan ju gissa om vi köpte mobilen där eller inte? Nej!


Vi åkte vidare till Falun eftersom vi ändå skulle dit på kalas och provade på Phonehousebutiken där. Där fick vi till svar att pricematch inte gäller på telefoner med kontantkort. Vi sa att det står på deras hemsida att det gäller ALLA telefoner, men nej, det var ett pris de inte kunde matcha. Så; köpte vi telefonerna där? Nej!


Vi ärade Clas Ohlson med ett besök, och de fick sålt 2 mobiler!


Det jag vill komma till är alltså att prisgaranti/pricematch verkar vara helt värdelöst, ska det vara så att butikerna får göra precis som de vill trots att det står på hemsidan vad som gäller? Anders ska ringa kundtjänst och klaga, de kan ju lika gärna ta bort det där garantitjafset, för det gäller ju ändå inte!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards