Loja har ordet!

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Louise Bertilsson - 19 januari 2012 12:46

Natten till idag har varit klart mycket bättre än de tre föregående, det tackar jag (vi) för. Så idag kände jag mig pigg, det är en härlig känsla!


Fick ett infall om att åka ut och hälsa på lite på jobbet idag. Sagt och gjort, väckte Ida från förmiddagsluren (hon hade sovit iallafall en timme) och så begav vi oss av mot jobbet. Det var jättekul att träffa alla igen! (men om jag ska vara helt ärlig så var det faktiskt ännu roligare att kunna åka därifrån igen, hihi). Jag trivs jättebra på mitt jobb, men nej, som det är nu så känner jag mig inte redo att börja jobba än. Vill ju fortsätta vara hemma å mysa med min Ida mera! Men det säger väl bara poff, som allt annat, och så ska man börja jobba igen....det går snabbare än vad man tror, till sommaren så... och så börjar jag på riktigt i augusti igen. Och när man väl kommer in i det igen så tror jag att det blir bra, jag vet ju att Ida kommer vara hemma fortfarande och det gör att jag känner mig lugnare inför att börja jobba igen. Aja, det var ett annat ämne som jag säkerligen kommer skriva mer om när det närmar sig...


Ida somnade iallafall som en klubbad säl nu efter lunch. Hon var helt slut efter att ha varit på mammas jobb hela förmiddagen. Och snart ska jag också ut och få lite luft, då vankas det prommis.


Hmmm... och så var det ju det här med mobiler också... HTC Wildfire S eller Sony Ericsson Xperia Mini (tror jag den heter)? Tror det är dessa 2 det står mellan...eller?

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards