Loja har ordet!

Alla inlägg under juli 2013

Av Louise Bertilsson - 9 juli 2013 15:57
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 6 juli 2013 19:41

Efter att Anders varit till Humbo med skräp från köksrivningen, så åkte vi till Västerås för att göra Ikea och affärerna därikring osäkra. Vi flydde helt enkelt fältet från ett kök som inte finns. Och Ikea passade bra för det var några saker vi skulle ha därifrån. Så en heldag i Västerås fick det bli. Ett lyckat beslut som efter en fadäs slutade med att vi fick lov att panikköpa en ny t-shirt till Anders, hehe =)


Nu sover Ida. Hon somnade som en klubbad säl. Det är jobbigt att strosa omkring i affärer, och det skriver jag under på för jag håller med. Var tvungen att sätta mig ett par gånger inne på Ikea, för det blev jobbigt att gå. Ikea är en tacksam affär att vila på, för det finns viloplatser lite varstans =)


När jag ändå håller på å beklaga mig kan jag passa på att säga att min vänstra handled har gjort sig påmind. Har superont efter att ha skjutsat barnvagn/kundvagn idag. Hoppas att det ger med sig snart, för handlederna är man beroende av hela tiden. Handleder och rygg. Men men. Har man en gång skadat handlederna får man nog vackert leva med att de är sköra resten av livet. Stukade ju BÅDA handlederna när jag ramlade av cykeln på gymnasiet. Då var jag glad att jag inte bröt dem, men i efterhand önskar jag att jag hade gjort det. Läkarna sa nämligen att om jag hade brutit dem så hade de läkt, men med mina kraftiga stukningar så kommer det aldrig läka, utan kommer alltid att vara sköra. Jag påminns lite då och då om vad läkarna menade med sitt uttalande. 


Nu blir det film tillsammans med mannen. 

Av Louise Bertilsson - 6 juli 2013 08:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 5 juli 2013 18:35

Nu har vi nått toppen av renoveringsberget. Allt är rivet, vi har inte en pinal kvar av gamla köket =) Och taket är målat. Så nu väntar återuppbyggnad - det roligaste av allt!! 


Tusen tack för hjälpen bästa mamma! 


Bilderna från dagens fix ligger på Anders telefon, så jag delar med mig av dem när jag har tillgång till dem. Inte för att det egentligen finns så mycket att visa eftersom det är ett tomt kök, men ändå =)

Av Louise Bertilsson - 5 juli 2013 15:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 5 juli 2013 07:55

Nu har vi precis ätit klart vår frukost. Ida åt vaniljyoghurt med färska smultron i. Och hon njöt. När det tog slut sa hon "kloppa mera multron sen mamma" (plocka mera smultron sen mamma). Nu vet jag vad hon vill göra idag iallafall. Hehe. Kul när hon själv vill och uppskattar det man gör. 


Pappan i huset är på Byggmax och Hoganders för att komplettera det sista till köksrenoveringen som snart kommer att påbörjas. Idag ska det rivas. Jag sjunger: "Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket ut, så jag tar farväl". Men inga stora tårar rullar från min kind. Det ska bara bli skönt att få det i våran stil. Kul att få det som VI vill ha det. Precis som vi vill ha det. 


Nej, tandborstning står på tur. 

Av Louise Bertilsson - 4 juli 2013 18:45

Förra året vägrade envisa lilla Ida smaka, men i år fullkomligt älskar hon dem - blåbär och smultron. Och jag förstår henne till fullo. Det smakar verkligen sommar av solmogna smultron! 


 


Blåbärsplockning AB. Både liten och stor hjälps åt - precis såsom Ida vill ha det om hon får bestämma. 


 


En liten skörd av de söta bären =)


Av Louise Bertilsson - 4 juli 2013 12:52

Mitt mammahjärta smälte när Ida kröp upp bredvid mig i soffan och sa; 


"tack nälla mamma, Ida få ett sykkon". (tack snälla mamma, Ida ska få ett syskon)


Hon vet nog inte innebörden av vad hon sa, men oavsett så gjorde det mamman glad. Det var så fina ord som träffade rakt i mitt mammahjärta =) 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards