Loja har ordet!

Alla inlägg den 16 januari 2014

Av Louise Bertilsson - 16 januari 2014 11:10

Jag och Måns har haft turné på vårdcentralen idag. Först BVC och sen MVC.


På BVC kunde vi konstatera att han följer sina kurvor väldigt bra, både vikt, längd och huvudomfång är precis som det ska på våran lilla kille. Han väger nu 6320 g och är 62 cm lång. Det är väldigt roligt att höra att BVC-sköterskan tycker att han ser väldigt lugn och trygg ut. Det värmer verkligen att höra! Måns bekräftade det med ett brett tandlöst leende och lite joller, goa lilla gubben =)


När vi var klara på BVC gick vi till MVC för att få ett nytt blodvärde och blodtryck på mig. Blodvärdet var mycket bättre nu, men det går inte riktigt att lita på värdet eftersom det togs i fingret. För att få ett exakt värde ska det tas venöst i armen, men det hanns inte med idag. Men även fast man tar i fingret så får man ju en liten hint om hur man ligger till värdemässigt, så det var ju bra att det har höjts igen. Det lönar sig alltså att knapra järntabletter (när man väl kommer ihåg dem vill säga).


Blodtrycket däremot vägrar visst att sänkas, det ligger kvar där det låg för en månad sen. Men BM sa att det kunde vara så efter en graviditet och att man skulle ha koll på det. Så jag får fortsätta slinka in dit med jämna mellanrum sa hon och kolla läget, för det var tydligen viktigt att det inte höjs. Det är inte FÖR högt värde nu heller egentligen, men det är förhöjt mot vad jag brukar ha och då måste det hållas koll på. 


När vi ändå var ute och åkte passade vi på att svänga in på Ica för att hämta ett paket, och så gjorde vi en liten snabbvisit på Karusellen.


Gjorde ett litet städrace när vi kom hem så nu är båda toaletterna skrubbade. Nu är det dags för mamman att äta lite lunch innan prinsen vaknar och vill att jag öppnar restaurangen som tydligen serverar väldigt bra mat för sin VIP-gäst =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards