Loja har ordet!

Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Louise Bertilsson - 5 mars 2014 18:58

En sak förstår jag inte. Det handlar om Tradera. 


Man kan ju ha reservationspris för att inte riskera att det man säljer blir för lite bud på. 

Hittade ett plagg idag med utropspris 1 kr på. Jag bjöd 1 kr. Och då kom det upp en ruta som det stod reservationspris inte uppnått på. Men varför har man då så lågt utrop?? Varför har man 1 kr i utropspris om man ändå inte tänker låta den gå till högstbjudande utan reserverar sig om slutpriset?? 


Förklara det gärna, för det är inte logiskt enligt mig. Man borde ju rimligtvis låta auktionen börja på en högre summa isåfall. Den som söker i sökfältet hittar ju ändå annonsen liksom. Eller tänker jag fel? 

Av Louise Bertilsson - 5 mars 2014 18:23

Efter en lång tids sjukdom och sen sportlov direkt inpå så gjorde Ida comeback på dagis idag. 


Så idag har jag haft bebisen helt för mig själv. Vi har gosat och busat i den mån han har orkat. Och så har vi längtat efter storasyster förstås. Och pappan. 


Det är först när de kom hem som man känner sig hel igen <3


Hur Måns mår? Han har fortfarande feber och massa hosta. Precis innan vi åt kvällsmat hade han ätit, sen la jag han i soffan när jag skulle packa ihop restaurangen, och han hostar och vips så ligger massor av hans mat på hans mage och i soffan. Både jag och Anders flög som missiler efter handdukar och började torka. Det är jobbigt med den där nedrans envisa hostan som sitter i länge länge länge. På tok för länge. Han såg iallafall nöjd ut när han hade hostat/spytt klart. Då jollrade han lite igen. Hes i rösten är han också våran lilla kille. 


Hör Alfons Åbergs pappas röst i huvudet: Stick du stygga spöke, för du finns inte! Men jag byter ut ordet spöke mot hosta. Stick du stygga hosta, för du finns inte!! Önskar att det hjälpte... Vill inte se han så hostig mera. Men peppar peppar, nätterna har blivit lite bättre iallafall, och det är riktigt skönt. 


Vi onsdagslyxade idag med tacos till kvällsmat =) 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards