Loja har ordet!

Alla inlägg den 8 mars 2014

Av Louise Bertilsson - 8 mars 2014 18:39

Idag har jag tagit tag i det årliga projektet där blommorna är huvudpersoner. Omplantering. 


Ida ville förstås hjälpa till så det gällde att hitta nåt hon KUNDE göra utan att lorta ner sig FÖR mycket. Först var hon med och plockade bort vissna blad, och sen var hon med med saxen i högsta hugg för att klippa bort de längsta rötterna när jag hade tagit bort all gammal jord. 


 


Sen fick blommorna mer "mat" (läs: jord) och så vatten. Och då blev de glada igen sa Ida. Och ja, det stämmer ju! Blommorna blir glada av ny fräsch jord kring rötterna. 


Efter en liten stund tröttnade min hjälp, så då fick jag fullfölja dagens race själv (vilket å andra sidan var bra för då kunde jag speeda på lite i min takt). Anders var med på ett hörn han också, för utan hans langning så hade det tagit ännu längre tid. 


Större delen av huset är klara, nu återstår bara ett litet antal innan hela husets blommor är glada. Glada och vårfina! =)



Av Louise Bertilsson - 8 mars 2014 13:33

Måns åt mat och jag lutade ,ig bakåt i soffan och blundade lite. Tänkte försöka slappa lite under tiden. Ida satt så snällt bredvid och tittade på film och ppappan var ute i garaget. 


Måste ha somnat, för nästa gång jag tittade var det knäpptyst överallt. Ida var borta. Måns sov. 


Jag reste mig upp, gick till fönstret och fick syn på detta:


   


De hade gått ut för att leka. Och bollen hade kommit fram efter vinterns vila. Nu vet jag en som har kul!! Passa dig Zlatan, för nu är Ida på g igen! =)


   

Ida och pappa gick även på en liten promenad fick jag se när jag fick de här bilderna skickade till min mobil.

Och även den lilla promenaden blir att ta tid när det ska klättras på allt. Och då menar jag ALLT. Hela tiden. Hon hade en pinne som hon skulle fiska med i varje vattenpöl också. Det gäller att inte ha bråttom...Och ha med sig en skopa tålamod. Men hon hade kul. När de kom hem väntade semlor till mellis och då blev Ida superglad! Mammas hemgjorda semlor är supergoda tycker hon =) 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards