Loja har ordet!

Alla inlägg under november 2010

Av Louise Bertilsson - 19 november 2010 18:47

Måste bara skriva en hyllning till Lisas kålpudding vi fick på jobbet idag. TACK!

Fruktansvärt gott var det!! Åt så jag höll på att spricka.. var mätt ända tills jag kom hem typ (slutade 17.30) å det säger ju inte lite heller.. =)


Lisas och mammas kålpudding slår alla i kålpuddingsväg!

Av Louise Bertilsson - 18 november 2010 20:30

Idag har vi haft mycket att stå i. Först var det såklart jobb. Direkt när jag kom hem packade jag varsin väska till mig och Anders med badkläder så att jag var redo att hämta honom från jobbet när han slutade. Åkte alltså till badhuset och simmade. Slog söndagens simning med hästlängder (eller man kanske ska säga fisklängder - hehe).

32 längder simmade vi igår, alltså 800 meter. Jag kände att jag hade orkat simma mer, men tiden medgav inte... Så vi fick lov att duscha och bege oss iväg till nästa anhalt som var Anders föräldrar.


Grattade Olle på födelsedagen: GRATTIS än en gång!


Och sist men inte minst passade vi på att handla på MM innan vi åkte hem. 10-kronorsveckan kan man ju bara inte missa!! =)


Nu är vi hemma igen efter dagens alla göromål, tänk vad mycket man hinner på en eftermiddag egentligen... Och ibland tycker man att man inte hinner nånting alls... så olika det kan vara.


Nu ska jag sluta babbla och bege mig till soffan.


Imorn väntar en guldfredag på jobbet!

Av Louise Bertilsson - 17 november 2010 16:25

Varje gång jag beger mig ut i trafiken på ett eller annat sätt så blir jag irriterad. Det är alltid någon som irriterar mig. Någon som inte har fattat att man INTE syns om man inte har reflex på sig. Ska det vara så J-Ä-K-L-A svårt (ursäkta språket, men jag var tvungen) att sätta på sig en reflexväst eller annan typ av reflex när man går ut?!


Och ännu värre måste jag säga att det är när vuxna inte sätter på sina lekande barn längs gatorna reflexväst. Eller hundar för den delen. Man tror att man syns baraför att man själv ser bilarna, men det är precis lika viktigt att bilarna ser dig!!


Efter att jag fick körkort och började vara på vägarna så har jag nästintill alltid använt reflex. Det var då jag fick upp ögonen för att man faktiskt inte syns utan...


Så jag ber er att tänka ett steg längre än näsan räcker, för det är det värt. Jag vet att det inte är speciellt snyggt med reflex, men vad tusan spelar det för roll?! Det är väl viktigare att få ha livet i behåll?


Länge leve reflexvästarna!!! =)


Av Louise Bertilsson - 16 november 2010 12:26

Igår kväll kom den listiga gubben hem till oss för att sätta taklister i datarummet. Det är hålkärlslist (tydligen den svåraste taklisten) så efter att Anders har försökt att lära sig projektet att lära sig sätta dem så har han gett upp. Det var riktigt svårt... Det kan vara värt en liten slant ibland för att slippa lära sig också.


Å än en gång har listerna gjort "det" i rummet. Perfekt med vita, fräscha lister som pricken över i. Vi är riktigt nöjda med slutresultatet =)

Av Louise Bertilsson - 15 november 2010 13:55

När jag var yngre så fick jag alltid ont i halsen och blev sjuk efter att jag vart till badhuset och simmat/badat.


Men jag tänkte väl att det var då det... men icke.. i går kväll började det klia lite retsamt i halsen, men jag tänkte att det bara var tillfälligt... men tji fick jag, i morse när jag vaknade hade jag jätteont i halsen. Inte alls skönt!

Det blev dock bättre under dagen, men det är ju såå retsamt att jag inte ens kan få motionssimma utan att riskera att bli sjuk på cuppen!!

Av Louise Bertilsson - 15 november 2010 13:46

Måste bara säga att det är fruktansvärt gott med Toffifee!



Mums!

Av Louise Bertilsson - 14 november 2010 17:14

Idag är det fars dag, en dag där alla pappor står i fokus på ett eller annat sätt.


Vad passar då inte bättre med ett fång rosor till min älskade pappa.


Till dig pappa, för att Du är Du och ingen annan!!

Av Louise Bertilsson - 14 november 2010 17:05

Idag var vi till sporthallen i Ludvika å simmade. Det är ju perfekt att vi simmar GRATIS eftersom vi har Nautilus-kort.


Det var ovant, men riktigt skönt att vara i vattnet. Ska bli spännande att se om det blir nån träningsvärk av detta eller hur det blir... att träna i vatten sägs ju vara väldigt skontamt för kroppen iallafall, så vi får se om det resulterar i nån träningsvärk imorn eller i övermorn.


Anders badshorts som vi köpte igår var förresten jättebra, och likaså baddräkten jag hade. Perfa.


Vi simmade lugnt, men kom till slut upp i 500 meter, alltså 20 längder. Nöjd med min prestation eftersom det var jättelänge sen vi tränade...


Obs: detta är inte ett självporträtt, men jag tyckte att den lille grisen var söt så därför fick han äran att vara med i dagens blogg! =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards