Loja har ordet!

Alla inlägg under november 2010

Av Louise Bertilsson - 13 november 2010 18:45

Jag har fått kommentarer om att det varit nästintill tomt i min blogg den sista tiden... och ja jag vet... ibland blir det så, men jag tror att ni som vet, ni förstår.. ni andra får gissa.... men iallafall så kommer här ett sånt där superduperonödigt inlägg om att jag tänker duscha nu och sen kolla på tv resten av kvällen (undrar vad bara). Ska iallafall spela in filmen som börjar 21.30 på 3:an "Liar Liar". Har sett den en gång förut och det var i London när jag var på klassresa med klass 6 i Håksbergs skola. Tänk att vi var så duktiga att samla ihop pengar så vi kom med hela klassen till London!


För övrigt så somnade jag på bion i London, men det var inte för att filmen var dålig, utan det var för att jag var så fruktansvärt trött. Det är inte lätt att vara 12 år och på klassresa och i full gång i storstan London med allt vad det innebär. Antar att jag slappnade av i biostolen... Därför vill jag se filmen en gång till.


Aja, utsvävningar när jag egentligen bara skulle meddela att jag skulle duscha.. hehe..

Av Louise Bertilsson - 13 november 2010 18:29

Var till Borlänge idag för att leta efter badshorts av modell längre till Anders.

Efter många om och men hittade vi det vi sökte. Det har varit riktigt svårt att hitta faktiskt, jättekonstigt tycker jag eftersom det borde vara säsong året runt för bad (dels inomhus och dels de som åker utomlands).

Av Louise Bertilsson - 12 november 2010 15:45

Slask och plask, så skulle man kunna sammanfatta vädret just nu. Usch. Gillar inte när man (och allra helst barnen på jobbet) blir blöta bara man tänker tanken på att gå ut. Men duktiga som vi är på jobbet så går vi ut ändå, även fast det regnar och är slaskigt ute. Med rätt kläder så funkar det mesta..


Men det var just det..kläder ja.. rätt kläder hade jag, men tydligen inte rätt skor. Tyckte att jag var supersmart som satte på mig gummistövlar, men efter en stund ute i slasket märkte jag att de läckte in.. Vänstra foten blev genomblöt.. strumporna åkte in i torkskåpet när vi kom in, och efter en stund kunde jag sätta på mig varma och gosiga strumpor =) Så det blir att bojkotta gummistövlar tills jag har köpt nya...

Av Louise Bertilsson - 10 november 2010 14:45

Är hem å vänder i några timmar idag eftersom vi har personalmöte som börjar halv 6.

Fika nu, sen tänkte jag inte göra nåt speciellt faktiskt innan det är dags att bege mig iväg igen. Snöigt är det ute också så jag lär väl åka i tid så jag slipper sladda fram ;)

Av Louise Bertilsson - 9 november 2010 19:27

Snön står som spön i backen (ja jag vet att man inte kan säga så, men det låter roligt så jag säger det ändå - Hehe)


Gillar snö. På ett villkor; att den inte töar bort förrän efter sportlovet! Men sån tur har man väl inte antar jag... det blir väl mildväder snart skulle jag chansa på. Tyvärr. Snön lyser upp såå fint i det mörka novemberlandskapet, så lite vit snö sitter inte fel.


Vi var till Ludvika idag efter jobbet. Skulle varit till tandläkaren på kontroll, men de ringde i morse och sa att tandläkarens barn är sjukt så jag fick en ny tid om ca en månad. Passade iallafall på att handla mat och så bidde det Branth´ens gatukök på hemvägen. Det var gott.

Av Louise Bertilsson - 7 november 2010 15:02

Efter luch tog vi en promenad i det härliga höstvädret. Solen lyste från en klarblå himmel, det enda minuset var väl blåsten. Man kan ju aldrig vara riktigt nöjd verkar det som... men men..


Har nyss fikat delicatoboll, det är en riktig höjdare det! =) Om en liten liten stund tänkte jag kura i soffan med en deckare.

Av Louise Bertilsson - 6 november 2010 18:26

Måste ju även berätta att jag har ätit världens godaste jordgubbsylt idag. Made by Anders! Jättegott, verkligen!

Av Louise Bertilsson - 6 november 2010 18:22

Tro det eller ej, men jag tappade bort Anders idag. Inne.


Jag satt i vardagsrummet och bläddrade i en tidning och upptäckte helt plötsligt att det var helt tyst omkring. Ingen som satt vid datorn. Inge musik. Ingenting. Så där tyst det kan vara när barn gör hyss ni vet?!


Så jag ropade: "vad gör du Anders?"

Han svarade att han var nere och provade dra tapet i det enda rummet som är kvar och som står på tur i renoveringsordningen.


Jag gick förstås ner för att se vad han hade påbörjat och blev förstås fast!

Och vips så var nästa projekt igång (men bara lite småpulande).


Tänk att det är såå härligt när tapet stäpper från väggarna, terapi.


Ska nog återgå till tapetrivningen en liten stund innan det är dags för en dusch.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards