Loja har ordet!

Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Louise Bertilsson - 5 juni 2010 22:06

Jag tycker att fel talang vann Talang 2010 igår.


Elin König Andersson var vinnaren i mina ögon. Hon hade 3 nummer som var OLIKA, men ändå fruktansvärt bra!


Alla sångare och artister av olika slag var jätteduktiga (utom zirkus hanz som bara var galna), men jag tycker inte att de skulle vinna. Deras nummer var egentligen lika från gång till gång och det gillar inte jag.


Jag hade velat se ett bredare utbud i finalen och inte bara en massa musiker.


Klart slut för idag.

Av Louise Bertilsson - 5 juni 2010 20:08

Kom nyss in. Vi har varit ute och grejat i trädgården i säkert 1,5 timme.


Anders har kört bort stenar + en stor buske (syrén som strök med vid dräneringen, men det gör inget för vi har en kvar och med bara en blev det större plats att klippa gräs på). Han har även grävt lite och plattat till gården ännu mer. Duktigt!


Jag har trimmat ängen - alltså framsidan på vår gård, det närmast utanför staketet, + runt buskar och träd.

Utan att överdriva så var det superhögt gräs. Det har inte blivit av att jag klippt det tidigare. Men nu var det dags. Fick lov att ta den stora trimmern (bensindriven) för att den skulle orka med. Råkade visst köra lite för långt ner i backen också några gånger, skalperad gräsmatta. Hehe... men det är ingen större skada skedd, det växer nytt ganska snart.


När jag kom in upptäckte jag att det var gräs överallt, på kläderna (tur att jag hade bytt om och satt på mig jobbarkläder), i håret och till och med i BH:n... Hehe... Det märks att jag har trimmat med stora trimmern...

Av Louise Bertilsson - 5 juni 2010 17:35

Har varit i Borlänge hela dagen idag. Kom nyss hem. Det har gått åt många tusenlappar om man säger så.


Byggvaruhuset Byggmax var den största pengaboven idag.


Trista utgifter, men vi fick mycket för pengarna. Och det kommer bli såå fint när det är klart sen!


Det blev en hel del bärande också eftersom vi råkade lassa på fel längd på brädorna på kärran. Så vi lassade av och sen lassade vi på rätt längd. När vi kom hem lassade vi av dem igen, så med andra ord är UFS inte så glad för han får stå ute nu tills brädorna har flyttat ut ur garaget... men han kan gott ha det så några veckor eftersom han alltid annars står i garaget. Han är bortskämd han... Hehe ;)


Förutom det på Byggmax så köpte vi även lite praktiska saker såsom kylbagar i 2 olika storlekar + födelsedagspresenter och en kalender till mig för läsåret 10/11. Det är nämligen så att den modellen jag vill ha med en sida/dag endast finns på Bokia.


Anders hämtade även ut sin förlovningsring som varit inlämnad för förminskning. Han när nöjd med förminskningsresultatet, men han lär ju ha den en testperiod igen för att se hur den känns i vardagen. Min ring är jag iallafall nöjd med.


Ska knåpa ihop nån mat nu, absolut inget avancerat idag. Ingen är speciellt sugen på att laga mat nu. Tror faktiskt att det får bli makaroner och korv. Det är ju mat det också.

Av Louise Bertilsson - 5 juni 2010 00:15

Nu kastar jag in handduken för idag. Den här fredagen och den här arbetsveckan får anses som avslutad nu. Börjar bli trött.


Har haft en superdupertrevlig kväll, mycket skratt och tokigheter (precis som vanligt när vi ses). TACK Sabina och Daniel för mycket trevligt sällskap!


Nej - John Blund kommer nog vilken sekund som helst så jag lär nog förflytta mig till sängen. Kommer nog somna direkt jag lägger huvudet på kudden. Som vanligt.


Natti natti.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards