Loja har ordet!

Alla inlägg under september 2012

Av Louise Bertilsson - 20 september 2012 20:36

Ville bara meddela att min krater på ryggen mår bra nu. Det är ingen krater längre, men det syns tydligt vart leverfläcken har suttit. Det slutade vara efter ca en vecka. Men nu är det alltså bra, och det är skönt. 


Förresten; var det nån som såg programstarten av Nybyggarna igår? Det gjorde vi och jag blev positivt överraskad. Tyckte att det var ganska bra faktiskt - hemskt, men bra. 


Idag efter mellis åkte vi till Nisses för att kika lite eftersom de har konkursutförsäljning. Blev intresserad av att köpa hissgardiner, men de fanns inte i rätt längd för våra fönster. Är det nån som vet vart man kan köpa breda hissgardiner?? 


Ärade även Karusellen/loppisen här i byn med ett besök. Det var längesen jag var där så det var roligt! Mycket fanns det att kika på och jag kom inte därifrån tomhänt idag heller ;)

Av Louise Bertilsson - 19 september 2012 17:46

Redan onsdag. Det betyder att mer än halva veckan har gått, jobbveckan alltså. När man vaknar på torsdag morgon känns det nästan som helg. Faktiskt. Tiden går ju såå fort!


Idag var vi på ännu ett lyckat Mullepass med de stora barnen på förskolan. Det är så kul att se barnens iver och förväntan när de ropar "hej kolikock" i hopp om att Mulle ska komma fram. Men nej, han kom inte idag heller. Vi provar igen nästa gång så får vi se om Mulle har vägarna förbi då. Vi fick äta våran matsäck och ha skoj utan Mulle istället. 


Vi har nyss ätit pannkaka, och nu ska vi strax bege oss ut på en liten kvällsprommis, det är ju bäst att passa på innan kvällarna blir alltför mörka!

Av Louise Bertilsson - 18 september 2012 20:40

Igår kväll var det föräldramöte på jobbet. Gemensamt först i lekhallen med alla 3 avdelningar, sen delade vi på oss avdelningsvis. Det blev ett mysigt möte med bara ett fåtal föräldrar närvarande. Vi åt kladdkaka (som jag hade bakat) och "bulle-kaka" eller vad man ska kalla det, informerade, pratade och diskuterade. Trevligt. Ett lyckat möte tycker jag. 

Av Louise Bertilsson - 17 september 2012 21:10

För exakt 1 år sedan var vi på bröllop i Falun. Ett sagolikt vackert bröllop där Anna och Samuel svarade ja till varann i kyrkan. 


Jag vet ju att det är ohövligt att vara lika fin/finare än bruden, men Ida var ju med och det var inte lätt att göra den sockerbiten till nåt annat än just den finaste. Nu vet ju jag att bruden inte tog illa vid sig iallafall, så det var ju tur det! Hihi =) Hon charmade även en hel del av gästerna, speciellt brudens mamma, hihi =)


Det var en oförglömligt fin dag.


Och idag vet jag att ni har ätit bröllopstårta på eran första bröllopsdag. Det är inte supergott med en ettårig tårta, men samtidigt så är det mysigt att äta den tillsammans på sin speciella dag. Vi gjorde detsamma den 19:e februari i år, och idag unnar jag er att äta eran tårta tillsammans. 1 år sedan klockorna ringde och ni svarade ja, den där dagen ni var så vackra så det inte finns ord.


Ett bröllop är nåt alldeles speciellt, och ännu mer speciellt blir det när det är nära vänner som gifter sig.


Det jag egentligen ville säga var förstås: GRATTIS på eran bröllopsdag Anna och Samuel! Jag är SÅ glad att ni finns!  

Av Louise Bertilsson - 16 september 2012 17:12

Jag blev ett gräsmonster. Full av gräs!! Jag var ute och trimmade och hamnade i motvind precis när jag hade trimmat av HÖGT gräs. Och du kan ju gissa hur jag blev att se ut med gräs på hela mig. Jag har iallafall lärt mig att man ska hålla munnen stängd, jag har nämligen gjort misstaget att sjunga medans jag har trimmat, men det gör jag aldrig om igen. Det var inte nice! Usch! 


Strax ska vi äta kvällsmat, idag blir det hemgjorda köttbullisar och makaronisar. 

Av Louise Bertilsson - 14 september 2012 17:00

Våran lilla tjej. Våran prinsessa. Ida. Det är hennes namnsdag idag och ett inlägg är förstås en självklarhet!! 


Massor av grattis-kramar på din namnsdag älskade lilla Ida! Du är det absolut bästa som finns! 


Kärlek på hög nivå! 

Av Louise Bertilsson - 14 september 2012 16:26

Idag är det fredag, och det är ju bra i sig, men det är ÄNNU bättre att det är höstens första guldfredag för min avdelning. Dagens planering var väldigt givande, vi har fått väldigt mycket gjort, och det är superskönt! Mycket småsaker man inte tänker på som ska göras, och det är dessa som är extra skönt att få gjorda. 


Nu sitter jag ute på altan, medans Ida leker i sandlådan. Skönt att komma ut lite efter att ha varit inne hela jobb-dagen. Man märker att man är van vid att vara ute i ur och skur. För det är vi duktiga på, vi är ute även fast det regnar eller är många minusgrader. Lite luft skadar aldrig. 


Nu ska jag hjälpa till att bygga sandkaka innan det vankas kvällsmat.


Just ja, måste komma ihåg att vattna blommorna också... 

Av Louise Bertilsson - 13 september 2012 20:34

Ibland, av nån konstig anledning, fastnar en låt på hjärnan. Ibland är egentligen ganska ofta. Ibland är det vanliga låtar, men ofta är det barnlåtar. Just nu sitter en låt om en tiger fast i skallen. "Jag har en mamma med randig svanssssss", och så vidare.... Snälla, bort! Försvinn! Nu har jag tänkt på den där låten sen i går när vi var på Mulle. Och den vägrar försvinna. Jag sjöng den för Ida när jag kom hem idag och hon tyckte att den var bra. Så jag lär väl få ha den där låten inneboende i huvudet ett tag till kan jag tro. 


För några dagar sen när jag cyklade till jobbet hade jag "Blommig falukorv" på hjärnan. Hehe, tänk hur det kan vara.  Barnlåtar är ju nåt som jag omges med i princip dygnet runt, både på jobbet och hemma. Så det är ju lätt hänt att det är just dessa låtar som fastnar. Det finns mycket bra låtar iallafall så man kan ju variera rätt bra, hihi =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards