Loja har ordet!

Alla inlägg under september 2012

Av Louise Bertilsson - 12 september 2012 16:12

Slutade tidigt idag. Superskönt!


Fick veta att Ida hade ätit dåligt med lunch, så vi vardagslyxade till det med ägg-macka till mellis. Ida älskar nämligen "äkk". Hon åt upp ett helt ägg + en halv mjuk macka. Hon var med andra ord väldigt hungrig i lilla magen, men det är ju förståerligt om man knappt ätit lunch. 


Snart ska jag ta en liten ägg-macka och sen bege mig tillbaka till jobbet för ännu ett kvällsmöte. 


Första Mulle-passet på jobbet idag förresten, det var kul! 

Av Louise Bertilsson - 11 september 2012 18:44

Nu är det nån som är riktigt glad där han står i garaget och stortrivs. Ren och fin. Jag pratar förstås om bilen som blivit tvättad idag, vilket verkligen var behövligt.


Medans bilen badade var jag och Ida i sandlådan och lekte. Det är väldigt roligt tycker Ida! Vi hittade en nergrävd sandanka, så du kan ju gissa om hon blev glad =) 


Efter att bil-badet var klart startades grillen. En spontan hamburgergrillning blev det. Gott!! 


Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen blir det nog soffan en stund innan det är dags för Liten att inta sängläge i spjälis. 

Av Louise Bertilsson - 10 september 2012 20:12

Anders nattar Ida och jag sitter å klurar på handlingslistan inför morgondagens Willys-besök. Måste ju aktivera hjärnan lite så här på kvällskvisten när veckohandlingen ska genomföras. Den enda hjärncellen jag har får jobba så det ryker nu.. hihi =)


Jordnötter och choklad skulle vara supergott, men nej du Louise, det blir det ingenting med - så det så! Jag tänker på Annas supersmarriga jordnötschokladbollar, och för att inte nämna den smarriga jordnötskladdkakan... Tur att jag iallafall har karaktär att låta bli under veckorna, för det måste jag säga att vi är duktiga på så här på vardagen. 


Ska förflytta mig till soffan nu för nu kommer Anders uppför trappen. 


Av Louise Bertilsson - 9 september 2012 19:47

Att vara tjej är sannerligen inte lätt alla gånger. Man tvingas genomgå mycket. Det jag tänkte på var förstås "röda veckan" och allt vad det innebär. Ont i magen och ett fruktansvärt sug efter choklad. Så nu säger jag bara: Akta dig chokladkakan för nu kommer jag!!! =) Kanske även ska kika lite i påsen med jordnötsbågar också, har jag tur lyckas jag fiska upp nån sån och lägga i magen också. Hihi. 

Av Louise Bertilsson - 9 september 2012 13:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 8 september 2012 11:03

Oj, jag har helt missat. Jag som alltid brukar ha koll och skriva ett inlägg. Alltid. Men nej, i torsdag den 6:e september fick jag tilt i hjärnan och glömde helt bort ditt inlägg. Förlåt!!


Så här kommer ett grattisinlägg till bara dig Anna, 2 dagar för sent, men det är iallafall bättre än aldrig. Jag sa iallafall grattis på andra sätt så helt bortglömd var du ju inte ;) Hoppas att din dag var kanonbra iallafall! KRAMAR!!

Av Louise Bertilsson - 7 september 2012 20:20

Det är de små orden som ibland har störst betydelse. Ett litet ord kan göra sån stor skillnad. Tänk på det. En liten gest, ett litet ord. Stor betydelse för känslan inombords. 

Av Louise Bertilsson - 7 september 2012 16:35

Burr. Det börjar bli riktig höstkyla om dagarna nu. Överdragsbyxorna satt inte fel när jag cyklade till jobbet 10 över 6 i morse. Solen värmer på dagarna, men på ett höstlikt sätt. Överdragsbyxorna på även då. Extra skönt är det när det blåser.


Höst, ja, det är nog ordet får vi väl lov att erkänna för oss själva. Sommaren är över. Eller ja, sommar och sommar vettetusan om man kan kalla det, men även om det har varit en kylig och regnig sommar har det ändå varit varmt. Inte höstkallt som det är nu, utan ändå varmt på nåt sätt. 


Vi hoppas på en solig och härlig höst nu iallafall. En färgglad och vacker höst önskas, tack. 


En kylig höstfredag. Jag satt ute och läste lite medans Ida lekte i sandlådan och Anders satte på halktejp på rampen till frigge. Men vi frös, så vi gick in. Det är som upplagt för lite ljusmys till kvällen. Alla årstider har sin charm! Jag gillar ju årstiderna ja, och jag hör ju till den skaran som tycker att det vore trist om året såg lika ut hela tiden. Jag vill ha variationerna som årstiderna ger. 


Välkommen helg!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards