Loja har ordet!

Alla inlägg under december 2012

Av Louise Bertilsson - 4 december 2012 15:59


Skickar en massa cyber-grattiskramar till världens bästa lillebror på födelsedagen idag! Det är nämligen den 4:e december idag och det är ju din dag. Bara din dag. Och det måste förstås uppmärksammas.


Anders och Ida hälsar förstås också grattis!

Av Louise Bertilsson - 2 december 2012 22:17

Skogens konung stod PÅ vägen i morse när vi åkte mot Falun. Det var mäktigt att sitta i bilen å titta på dem. Det var bara vi 3 i våran bil + 2 älgar så långt ögat kunde se. Till slut flyttade de på sig, jag langade fram kameran till Anders å sen kunde vi fortsätta vår färd.

Ovanligt att man lyckas komma så nära de stora djuren. Ovanligt, men samtidigt häftigt att få se.

Tur att det var en lång raksträcka å att Anders hann se dem i god tid. Hemska tanke annars... Men nu tänker vi inte mer på det för nu ska jag sova. Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 2 december 2012 20:34

1:a advent idag. Men nej, det struntade vi i å åkte till Falun för att julbaka med bästa Anna och Samuel. Vi trotsade förkylningarna och åkte och hade trevligt istället.


Anders, Ida och Samuel var ute och åkte lite pulka. Inte ens 16 graders kyla kan stoppa våran pulkaälskande dotter! =)


När bakdagen led mot sitt slut hade vi gjort en hel del godis; rocky road, snickerskaka, saffransskorpor, lakritskola, daim och saffranskola. Det mesta har förstås även hunnit provsmakas, man måste ju liksom se om man har lyckats eller inte... hehe..  Passade även på att köpa ljus till adventsljusstaken, så nu är den komplett med sina fyra ljus. 


På vägen hem stannade vi på Kupolen och uträttade ett ärende - vissa tråkiga saker är lika bra att shoppa när det är rea, då blir det iallafall LIIITE roligare. Eller inte, men billigare blir det åtminstone. 


Nu ska vi fortsätta kika på lördagens avsnitt av Så mycket bättre. Nu ska jag få njuta av lite The Sounds-låtar i andra artisters anda. Spännande! Ska även hugga in på en rocky road och en snickerskaka. Söndagmys med andra ord! Söndagsmys efter en superbra dag - tack Anna och Samuel!! 

Av Louise Bertilsson - 1 december 2012 19:55

Pyntning stod på gårdagens "att-göra-lista". Det var dags att göra adventsfint inför helgen. 


Bytte gardiner i köket, tog fram ljusstakarna och ställde dem i fönstren. Det var extra kul att plocka fram dem i år eftersom vi har 2 helt nya stakar att ställa i vardagsrumsfönstret. Supersnyggt blev det! =)


 


Slutligen så tog jag fram adventsljusstaken som dessvärre saknar ljus - måste förstås fixas illa kvickt!


Vi experimenterade också med att sätta en ljusslinga på balkongräcket. Jag har alltid varit skeptisk till att det ska bli FÖR mycket med såna ljusslingor, men förra året på mellandagsrean hittade vi en 16 meters LED-ljusslinga för inte alls många kronor, så då köpte vi för att testa i år. 


 


Vi är iallafall jättenöjda med resultatet, för det blev litet, diskret och alldeles lagom - precis som vi vill ha det! =) 


För att höja mysstämningen denna fredag och första adventshelgen så tände vi även lyktan ute på trappen. Ett litet oljeljus som var väldigt envis, för när jag hämtade tidningen i morse så lyste det fortfarande... hehe.

 

Är riktigt nöjd med vårt alldeles lagoma pyntande. 


Och snö har vi också fått, perfekt!! =) Nu gäller det bara att hålla tummarna för att snön stannar så att det blir en vit och fin jul i år!! 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards