Loja har ordet!

Alla inlägg under mars 2013

Av Louise Bertilsson - 20 mars 2013 15:59

Oj. Det ekar visst i min blogg. Men har man inget att skriva så har man inte. Jobb. Personalmöte på månadskvällen. Jobb. Och jobb. 


Jag funderar på hur 17 det går till att lära sig lite ryska.... eller om det är så omöjligt som jag tror?!?


Idag på jobbet hade vi en utedag som avslutades med grillning till lunch. Det är ju earth hour på lördag och vi har energivecka hela veckan. Barnen har fått vara energijägare med egentillverkade förstoringsglas, vi har sjungit och lekt en energisång, och idag var vi som sagt ute och fixade mat UTAN att använda nån el alls. Tyvärr så lyckades vi pricka in dagen då det snöade som värst, och blåste isbjörnar gjorde det också. Men jag är impad av barnen, för de varken klagade eller gnällde. 


Hämtade Ida tidigt från dagis idag eftersom jag hade öppning. Så till mellis lyxade vi till det med lite rostade mackor med massa smör på. Det var ganska tyst vid bordet, för hon verkade njuta av varenda tugga =)

Av Louise Bertilsson - 16 mars 2013 18:53

Man kan nog lätt säga att min Anders känner mig ganska bra. Idag överraskade han mig med tulpaner å han hade verkligen prickat in vilken färg han skulle välja för att göra frun ännu gladare... Lila tulpaner valde han å det var ett klockrent val.

Titta vilka superfina tulpaner jag fick!

Av Louise Bertilsson - 14 mars 2013 19:35

Herregud. HUR i hela världen kan man tappa bort en, eller rättare sagt, två saker på bara en kort stund. Spårlöst försvunna är de och vi hittar de inte trots att vi letar på alla tänkbara och otänkbara ställen. 


Det vi letar efter är Idas snuttisar som hon måste ha med sig i spjälis när det är sovtime. Anders letade, jag letade och vi frågade Ida vart hon lagt dem. Men nej. Som tur var så har vi ett par i reserv så de fick rycka in. Pappan nattar Ida och jag fortsatte leta efter snuttisarna. Jag hittade dem inte då heller... konstigt...  


Nu är Ida äntligen frisk igen, så imorn blir det dagis trots att det är fredag och sista dagen på veckan. Det krävs nämligen läkarintyg för att få hålla henne hemma en dag till och det kommer vi inte få eftersom hon är frisk. Så imorn blir det en kortdag på dagis då jag slutar tidigt och Anders har sovmorgon. Det är jätteskönt att hon är frisk förstås, men penicillinkuren fortsätter några dagar till. 


I morn är det fredag, igen. Förhoppningsvs blir det en frisk helg tillsammans!

Av Louise Bertilsson - 12 mars 2013 15:45

Måste bara visa vilket loppisfynd jag gjorde förra veckan. 6 par byxor till Ida för 60 kr! =)


 


3 par rosa, 1 par lila, 1 par grå och 1 par mintgröna. Perfekt att fylla på garderoben med, och kanonbra att ha som reserv på dagis. 

Av Louise Bertilsson - 12 mars 2013 12:00

VAB. Idag också. Vi sa nämligen hej till den ovälkomna febern igår kväll igen. Så planer om jobb och dagis idag för Idas och min del grusades. Hon som var så pigg och feberfri på söndagen, vi tog en extra dag igår. Men nej. Det var tydligen ingen extra dag. Det var inte över än verkar det som. Hon har fortfarande feber idag också. Men natten har varit bra iallafall. Hon har sovit lite oroligt vissa kortare perioder, men inget att "klaga" på. 


Lilla sjuklingen bad om välling till lunch när jag frågade vad hon ville ha att äta. Hennes ord är min lag. Välling-lunch fick det förstås bli! Nu sover hon, sen ett litet tag tillbaka, ute i vagnen. Supertrött! Och snorig till tusen. 


Nu håller jag tummarna för att vi är på toppen. Igen. och att det bara blir bättre. Hoppas. Hoppas. HOPPAS!!

 

Tänk vad snabbt planerna kan få lov att ändras när man har barn. Den ena dagens plan grusas och blir till morgondagens förfall. 

 

Än en dag ägnar vi i youtubes händer. Bamse och Alfons Åberg går varma. Och ibland vill hon se Tutitu och Babblarna också. Vi bygger pussel och läser böcker också. Det är inget snack om saken att hon vilar iallafall. 

Av Louise Bertilsson - 11 mars 2013 14:30

Måla. Måla. Måla. Länge. Ida älskar att måla!! 


Hon la ner väldigt lång tid för att få till den här färgglada fina teckningen: 


 


Mycket energi och målarglädje. 


Nu är det dags att fylla på energiförrådet med lite mellis i magen. 


Av Louise Bertilsson - 11 mars 2013 12:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 10 mars 2013 18:00

Det där med att kunna göra 2 saker samtidigt är inte riktigt min grej. Men Ida kan. 


 


Åker bil och läser bok är tydligen inga problem för en tjej med simultankapacitet. 



Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards