Loja har ordet!

Alla inlägg under mars 2013

Av Louise Bertilsson - 3 mars 2013 19:45

Tänk att det kan vara så roligt med vattenpölar. Jg slutar aldrig förvånas över hur de där blöta pölarna är magiska för barn. På nåt sätt så verkar de flesta barn dras som magneter till just vattenpölar.

Idag var det mitt eget barn som bokstavligt talat satt i en vattenpöl när vi var ute och lekte. En liten liten vattenpöl fanns på vägen, omringad av is. Ida hittade den kan man säga.
Först stod hon och stampade i den, sen böjde hon sig ner och började röra runt i pölen med de vantbeklädda små händerna. Och som pricken över i så satte hon sig i de. Och hela tiden med ett stort leende på läpparna.

Mitt lilla bustroll hade riktigt kul!

Av Louise Bertilsson - 2 mars 2013 19:30

Tredje och sista garderoben är flyttad till sitt mål; förrådet. Den står nu där och väntar på att bli fullsmockad av framför allt böcker, pärmar och annat kontorsmaterial som jag inte längre vill ha i datarummet. Vill inte heller kasta dem så då får de flytta ner till förrådet, vilket är en mycket lämplig plats för dem. Det flyttlasset planeras göra imorn. Det känns sååå skönt att vara på sista rycket i senaste projektet. Såå skönt att snart vara klara! 

Men jag måste säga att det har gått riktigt fort att göra om de här 2 rummen + förrådet. Riktigt riktigt snabbt till och med! Det enda som inte hinner göras imorn är att sätta upp några vägghyllor, fixa kabeldragning till nya sänglamporna och sy ny gardin. Men förutom dessa detaljerna så är det klart. 


Strax blir det soffan som gäller resten av kvällen innan det är dags att inta sängen, och ladda inför morgonens att-göra. 

Av Louise Bertilsson - 2 mars 2013 13:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 2 mars 2013 11:00

Skräp. Mycket skräp blir det när man gör om. Kartonger till både höger och vänster. Men nu är de borta. Anders har nämligen varit till Humbo och slängt bort allt som inte hör hemma här längre. Alla STORA kartonger från möblerna, allt skrot från förrådet som städades igår och vissa saker även från garaget. 


Nu håller Anders på å gör i ordning en tzatziki så att maten med sommarvarning får en extra touch. Det blir nämligen hamburgare och pommes, mums!! =)

Av Louise Bertilsson - 2 mars 2013 09:55

Nu har vi invigt nya sovrummet. Uppe. Vi sov kungligt, för våran nya säng är mycket högre än den gamla. Ovant, men bra. Och MYCKET snyggare! =) 


Nu snurrar tvättmaskinen för fullt, det ska bli nytt och fräscht i sängarna inför andra natten. Hann inte med det igår, för planen var att flytta upp madrasserna idag. Det blir inte alltid som man tänkt sig och då får man ändra i sina planer. 

Av Louise Bertilsson - 1 mars 2013 21:09

Vi lämnade februari, och därmed vintermånaderna, bakom oss och klev in i mars idag, första riktiga vårmånaden. Och vår är det verkligen i luften. Snön smälter som smör i solsken när det är blåsigt, varmt och soligt ute. Men när vi är ute och leker får det gärna vara lite mer vindstilla än vad det var idag. 2 gånger har vi varit ute och lekt idag. Ena gången fick vi sällskap av några av grannbarnen. Medans de åkte kana på mage i våran slänt var Ida nyfiken på deras bob. 


 


Ida fick provåka bobben. Så nu har Ida haft bobpremiär. 


Det är premiär även för den superfina mössan Ida fick i julklapp av Junia med familj. Jag verkligen älskar den där mössan med dalahästar på!! Den passar min sockersöta dotter som handen i handsken =)



     


Ida har upptäckt att det är roligt att leka i snön. Hon kryper och klättrar i snön, och hon försöker åka kana på rumpan. Här försöker hon ta sig upp på en snöhög. Hon lyckades. Sen halkade hon ner igen, och då började hon om sin klättring mot toppen.


Utelek är kul hälsar Ida! =) 

Av Louise Bertilsson - 1 mars 2013 18:09

Ett förråd är inget rum som det behöver vara fint i egentligen, men det ska vara odning och reda. Var sak på sin plats så att man lätt hittar det man söker. En gång i tiden hade vi ordning i vårt förråd, men inte nu längre. Fick dock ett ryck när Ida hade somnat idag efter lunch. Igår var det garderobernas tur. Idag är det alltså förrådet som har fått sig en omgång. Jag konstaterar att man kommer väldigt långt på 1,5 timme när man hjälps åt. Vips så blev det mycket mer ordning! 


Tänk att man kan bli så glad över att få ordning och reda på ett förråd =) Ett oviktigt, men ändå viktigt rum. 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards