Loja har ordet!

Alla inlägg den 11 januari 2013

Av Louise Bertilsson - 11 januari 2013 15:28

Jahapp, så kort tid klarade man sig. Nu är det min (o)tur att bli sjuk verkar det som. Och till råga på allt cyklade jag till jobbet idag, så det blev en jobbig cykeltur på hemvägen. Det brukar det i och för sig vara i vilket fall som helst eftersom det är uppförsbacke hela tiden, men idag var hemvägen extra lång och jobbig.

Kände redan på jobbet idag att det stod rätt till med mig, men jag tänkte inte så himla mycket mer på det förrän jag hade börjat cykla hem. DÅ kändes det på riktigt. Det var nog tur att våran avdelning haft guldfredag med planering idag. Att-göra-listan var lång, men vi hann pricka av allt. Och (peppar peppar) så ska jag för en gångs skull hylla datorerna och tekniken på jobbet. Det har funkat klockrent hela dagen både med utskrifter och kopieringar. Tummen upp! =)


Just nu ligger jag i soffan och är evigt tacksam för att Anders tar med Ida ut på en pulkatur så att jag får vila lite. 


Idag var Ida och Anders med på julgransplundring när de var på inskolning. De sjöng och dansade kring granen, fiskade i fiskdamm där de fick en gottepåse, åt bullar och hade kul. När de kom hem fick jag rapport om att hon hade varit jätteblyg i början, speciellt när de dansade med hela förskolan samlade på en gång, men att det hade gått bättre sen när de hade kommit tillbaka på hennes avdelning. 


Nu ska jag lägga mig i soffan och blunda lite. Hade tänkt läsa, men jag låter det stanna vid en tanke eftersom mina ögonlock är jättetunga. Känner att jag behöver vila. Och min älskade Anders gör verkligen allt för att frun i huset ska få vila sig frisk så att hon kan ta över inskolningen av prinsessan på måndag ;)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards