Loja har ordet!

Alla inlägg den 14 september 2013

Av Louise Bertilsson - 14 september 2013 18:30

Nog för att vi räknade med att det skulle vara mycket folk, men vi hade inte i vår vildaste fantasi kunnat tro att det skulle vara sån hysteri! Det bara kryllade av folk, värre än i en myrstack. 


Men jag ska nog ta det från början så att ni hänger med i svängarna. 


I morse tog vi vårt pick och pack och åkte iväg mot Falun. Vi skulle nämligen tillbringa dagen med Anna och Samuel, och bland annat gratulera Anna som fyllde år förra veckan. 


Det blev dock ett stopp på vägen dit för Anders fick se i gårdagens tidning att ALLT på Jula i Kupolen skulle säljas ut med 50% eftersom de ska flytta butiken till Ikea-området. Och vi var i tid, vi var där innan de öppnade, för vi tänkte att det måste man ju vara för att komma in fort. Vi var dock inte ensamma om den tanken. För när vi kom fram var det värsta människohavet som köade för att komma in. Vakter var utplacerade + att det var avspärrat för ingångskön. 


När vi kom in hittade vi inte ens hälften av det vi sökte, men några fynd gjorde vi iallafall. Misstänker att det var väldigt många som fyndade igår oc hidag för det blev snabbt väldigt urplockat. 


Hysteri var ordet. Och jag överdriver inte när jag säger att det är myyyyycket lugnare i Ullared! När man väl var där lät man liksom inte bli att gå in heller, utan då fullföljer man sin plan även fast allt inte fanns som vi ville ha. Förvånade blev vi iallafall lpå hur sjukt mycket folk det var! Tror att hela Dalarna hade vallfärdat till just Jula i Kupolen idag... hehe...  


När det var dags för köandet och betalningen gick jag och Ida förbi. Vi gick till H&M istället för vi var på jakt efter en mössa till lillebror/lillesyster som ska användas på första bilresan hem från BB. 


Dagen fortsatte bra hemma hos Anna och Samuel. Alltid lika trevligt att träffa dem, hoppas vi ses snart igen! =) Jag var dock supertrött hela dagen kändes det som för jag har verkligen sovit som en kratta i natt. Vaknade 01.30 och sen dess har jag haft supersvårt att sova. Somnade skönt på vägen hem i bilen medans Ida tittade på film och åt lite choklad. Namnsdagsgodis fick det bli medans mamma sov. 


Misstänker att både jag och Ida kommer sova gott i natt! Hoppas på det iallafall. 


Både min och Anders förkylning är bättre förresten så det känns skönt. Håller tummarna för att det inte vänder och blir sämre igen bara. 

Av Louise Bertilsson - 14 september 2013 18:24

Idag grattar vi världens finaste, bästa och underbaraste Ida på hennes namnsdag. Det är nämligen Ida-dagen idag och det ska förstås uppmärksammas med ett eget inlägg till våran prinsessa! 


Mamma och pappa älskar dig hjärtat!! 


<3

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards