Loja har ordet!

Alla inlägg den 16 september 2013

Av Louise Bertilsson - 16 september 2013 08:30

Igår grejade vi inne en hel del, fixade med lite småplock och sånt som inte blivit av tidigare + att vi gjorde allt vardagliga också; bakade, lagade mat, tvättade, städade etc. Och vips så hade i princip hela dagen gått. Det konstiga med det var att vi inte hade varit utanför dörren på hela dagen. Så vi bestämde oss för att gå ut en sväng efter kvällsmaten och lufta näsorna lite. Enda kruxet var att när vi hade ätit färdigt och skulle gå ut så regnade det ganska rejält. Frågade Ida om hon ville gå ut och leka lite i regnet och svaret var ett klart och tydligt "JA". 


På med regnställ och stövlar på hela familjen och ut i det blöta. 


Det fanns inte en enda vattenpöl som gick säker när Ida var i farten med sitt studsande. 


 


Invigning av nya regnoverallen som jag köpte på Lindex i somras. Regnvantar och stövlar är förstås också ett måste när man går ut och leker i regnet. 



 


Att hoppa i de djupaste vattenpölarna var tydligen jätteroligt, för det gjordes om och om igen. Massa gånger. Och ju mer det skvätte desto roligare var det. Förstås. Och leendet på lilla damen när både mamma och pappa också plaskade i vattenpölarna går inte att beskriva. Kan iallafall säga att hon var lycklig ute i spöregnet =)



 


Mitt i allt plaskande kom det en bil som ville förbi, så plaskandet fick ta en paus. Men bara en liiiiten liten paus för så fort bilen hade åkt förbi så fortsatte hon plaska. 


 


Å så lite mer plask! =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards