Loja har ordet!

Alla inlägg under juli 2009

Av Louise Bertilsson - 4 juli 2009 19:13

Nu är det sista virket till panelen till framsidan av huset köpt. Hoppas bara att vi har räknat rätt så vi slipper köpa mer.. börjar känna oss som stamkunder på Hedins trä och bygg i Ludvika nu.


Anders och pappa har monterat ner våra markiser på framsidan eftersom panelen ska bytas, blir svårt att byta annars.


Vi har även gått lös på tapeterna i hallen på nedre våningen. Och Anders var duktig som tog bort de där fula "garderobsväggarna", eller vad man kan kalla det, från hallen. Skönt att ha börjat!

Hallen blev genast att kännas mycket större och ljusare. Tror att det kommer bli kanonbra när det är färdigt!!

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2009 22:26

Måste ju bara visa mina nya brillor, men det är inte vilka glasögon som helst, utan skyddsglasögon med solglas också. Perfekt att ha när jag trimmar eller klipper gräs. Sköna var dem också, och billiga (endast 50 kr, har kostat 140 kr).


Så nu behöver jag inte ha några fula glasögon ute i trädgården längre!!

Av Louise Bertilsson - 3 juli 2009 19:53

Nu har vi både hemtelefon och internet igen eftersom vi har fått ett nytt modem. Dumma åskan som slår ut det förjämnan!

Av Louise Bertilsson - 2 juli 2009 19:58

Aj aj aj, jag vaknade i natt av att jag hade sendrag i vänstra vaden. Skrek i högan sky. Anders vaknade, jag visste inte vart jag skulle göra av mig själv eftersom det gör så fruktansvärt ONT!!


Och i morse hade jag fortfarande jätteont i vaden efter nattens händelse. Men nu på kvällningen börjar det gå över, det blir bättre ju mer man rör sig.

Av Louise Bertilsson - 2 juli 2009 17:09

Årets första mjukglass har jag ätit idag. Med stössel. Gott och kladdigt. Hela glassen höll på att gå åt skogen eftersom den smälte så fort att själva glassen höll på att ramla ur struten.. Men jag hann rädda den med handen!

Av Louise Bertilsson - 1 juli 2009 22:00

Dagen börjar lida mot sitt slut och det är än en gång dags att borsta gaddarna, välja kläder tills imorn, hänga tvätt, läsa lite kanske och sen sova.


Ska upp tidigt imorn, 05.45 senast. Brukar bli i det senaste laget nu när jag går upp på mornarna, är inte alls pigg när klockan ringer så jag ligger kvar en stund till. Oftast somnar jag tyvärr om så jag vaknar med ett ryck 10 minuter för sent.


Men nu när man cyklar till jobbet är det ju bara att dra på sig skorna och dra iväg, vilket är tidsbesparande. Det är värre när man ska böka på sig en massa kläder för att slippa frysa, då måste man nästan gå upp den tiden man från början hade tänkt..


Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 1 juli 2009 17:33

När jag skulle hämta posten satte jag på mig flip-flopskor för jag tänkte att vattnet lär väl rinna ut lika snabbt som det rinner in, så jag slipper bli så blöt. Det ösregnade kan man säga.


Halvvägs ute kom jag på att jag hade glömt nyckeln till brevlådan (vi har en sån där gigantiskt bredlåda med lås) så jag vände för att hämta den.

Och vips så låg jag på golvet. Gjorde världens vurpa, halkade på golvet eftersom skorna hade blivit blöta under.


Men det gick bra, blev lite öm i högra benet, men jag tror att det ska ha gått bra. Men man ska väl inte ropa hej förräns imorn egentligen...

Av Louise Bertilsson - 1 juli 2009 17:27

Idag när vi precis hade satt oss för att äta mellanmål med barnen på jobbet så började det åska och duggregna, men vi tog ett snabbt beslut att skynda oss in på den takade verandan eftersom vi misstänkte att det skulle bli värre.


Vi hade rätt kan man säga.

Precis när vi hade slagit oss ner på golvet och gett alla barnen nåt att äta så smällde det rejält i luften + att det började ösregna.

Snacka om tur vi hade!


Och jag hade ännu mer tur som slapp cykla hem i regn - och åskovädret. Vi baxade in min cykel i bilen och så åkte vi mot Stenvägen. Tack för att du räddade mig från allt det blöta =)


När jag kom hem skyndade jag mig att dra ur datorn, modemet och tv/dvd. Men det var för sent.. Modemet hade redan pajat, IGEN. Hur många gånger har vi varit med om det nu kan man tro? Vi är otursförföljda!! Så nu har Anders precis ringt till Bredbandsbolaget så att de skickar ett nytt modem till oss.


Dags att börja laga mat.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards