Loja har ordet!

Alla inlägg under juni 2011

Av Louise Bertilsson - 11 juni 2011 12:39

Jag och Ida tog vårt pick och pack och flydde från värmen på övervåningen. Vi flydde i och för sig inte så långt, bara en trappa ner, men det räcker för att få ett annat klimat. Ett mycket skönare klimat speciellt för Ida.


Så nu ligger Ida i min säng med enbart en filt och blöja på sig och grejsar och viftar med armar och ben samtidigt som hon försöker behålla nappen i munnen, vilket inte alltid är så lätt. Och jag sitter bredvid med våran nyinköpa bärbara dator (vi hade pengar kvar från bröllopsgåvorna så vi investerade dem i en bärbar dator). Planen var först att köpa en platt-tv att ha i sovrummet, men vi kom på att vi har mer nytta av en bärbar dator. Den kan man ju också se film i liksom samtidigt som man kan ha större användning av den annars, typ som till att surfa eller skriva nåt på. 

Av Louise Bertilsson - 11 juni 2011 10:05

Idag var vårt kort med i tidningen under Nyfödda, vi var även med på nätet:


http://www.dt.se/familjvanner/familjeannonser?nyfodda=1

Av Louise Bertilsson - 10 juni 2011 17:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 10 juni 2011 17:19

Jag, bara jag (!), begav mig ner till Ica för att handla några saker vi saknade i kylskåpet. Meningen är att vi inte ska behöva handla förrän nästa torsdag så då behövde vi komplettera några saker. Nästa vecka blir det handling på Ica Maxi i Borlänge.


Det var trevligt att åka iväg själv en liten stund faktiskt. Det var inte igår om man säger så... det var kul att köra bil också, vilket inte har hänt på typ en månad...


Hittade allt jag sökte på Ica, men apoteket var tyvärr stängt pga datahaveri...så ärendet dit får lov att vänta - tur att det inte var nån större kris.


Kom iallafall hem med en kärnfri vattenmelon på 6 kg som vi genast högg in på. Vi hade picknick i sängen. Det var svalkande och suuuupergott! =)

Av Louise Bertilsson - 10 juni 2011 11:43

Vad jag har grejat nu på förmiddagen!! Har fått jättemycket gjort - båda toaletterna är städade, jag har plockat undan grejer typ överallt, vikt och lagt in ren tvätt i garderoberna, plockat med disk och startat diskmaskinen, torkat av bänkarna i köket, bäddat gästsängen och klätt bilbarnstolen efter att den blivit tvättad (Ida spydde ner den totalt i onsdags), bytt handdukar och rivit ur sängkläderna, och så ska jag starta en tvättmaskin alldeles strax är planen.


Jag har till och med hunnit äta mat i lugn och ro. Det händer inte alltför ofta kan jag säga så det är skönt att få till det ibland.


Nu är det bara dammsugning kvar, men det får Anders göra när han kommer hem från jobbet.


Ida kommer nog vakna vilken sekund som helst å vilja ha mat känner jag på mig. Sen tänkte jag vila tillsammans med henne en stund. Det gäller att passa på å mysa lite också! Vi beger oss nog ner en våning när det är matdags för fröken, det är mycket svalare där nere. Mycket behagligare!


Hmm... vart tusan förvarar man en badbalja utan att den är i vägen?! Den är otymplig och det är inte så fint (eller praktiskt) att ha den ståendes på golvet...

Tvättmaskinen var det innan det vaknas till liv i vagnen.

Av Louise Bertilsson - 10 juni 2011 09:50

Nu ska jag passa på att göra ett ryck medans prinsessan sover i sin vagn.


Först tandborstning, sen ska jag städa och plocka lite är tanken. Hoppas hon sover ett tag till så jag hinner det jag tänkt...

Av Louise Bertilsson - 9 juni 2011 16:08

Loggade nyss in på internetbanken och fick en trevlig överraskning - skatteåterbäringen har nämligen anlänt till kontot under dagen!


Och som vanligt passar det ypperligt med ett citat ur Robin Hood: "Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!" =)

Av Louise Bertilsson - 9 juni 2011 09:16

Har ganska nyligen matat och gjort Ida klar. Nu är det bara mig själv kvar.

Tänkte kosta på mig lite smink idag faktiskt. Väntar nämligen besök. En date med barndomskompisen står på dagens göromål. Ett roligt göromål som jag ser fram emot!


Nu ska gaddarna få sig en omgång, håret ska borstas och mascaran ska på plats + att jag måste välja nåt att ha på mig på överkroppen. Hmm.. jag har att göra låter det som, det är nog bäst att jag börjar medans dottern är lugn i sin vagn.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards