Loja har ordet!

Alla inlägg under juni 2011

Av Louise Bertilsson - 8 juni 2011 16:00

Nu har Ida fått sitt fullständiga namn. Jag och Anders har äntligen lyckats komma överens!! =) (det låter värre än vad det var, men liiiite oense var vi).


Våran dotter heter: Ida Felicia Bertilsson.


Felicia betyder "stor lycka" och vi tyckte att det passade väldigt bra med tanke på berg-och-dal-banan vi var med om vid jul. Vi trodde ju det värsta ett tag där, men det slutade ju lyckligt som tur var!! =)

Av Louise Bertilsson - 8 juni 2011 14:11

Koll på BVC idag. Vägning, mätning och huvudomfång. Allt såg bra ut!! Den lilla damen går upp BRA i vikt!


Vi var även till MVC medans vi var i krokarna. De har sagt förut att vi alltid är välkomna in för att testa mitt blodvärde. Sagt och gjort. Och det var inte kul, det hade nämligen sjunkit lite... så nu höjer vi dosen järntabletter och håller tummarna!! Det känns som ett evighetsgöra att få upp blodvärdet igen... tålamod!


Fick även veta att jag troligtvis har begynnande mjölkstockning och att det är därför jag får feber stup i kvarten... fick tips om hur jag ska göra för att det ska bli bra. De på MVC är verkligen kanonbra, de bryr sig verkligen =)

Av Louise Bertilsson - 8 juni 2011 09:19

I natt var det rekord i sömn.


Även fast Ida var svårsövd igår kväll så somnade hon till slut vid halv 12 tror jag det var, och sen vaknade hon först 6.30 å ville ha mat. Hon vaknade visserligen till några gånger under natten, men med lite gung och närhet så somnade hon om igen.


Duktig flicka!!


Skönt att få sova så många timmar i ett streck.

Av Louise Bertilsson - 8 juni 2011 08:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 7 juni 2011 14:38

Nej nu tror jag att jag blir tooookig på riktigt!!


Feber idag igen.... Kände i morse/i natt hur det började krypa lite i benen, precis som det brukar göra när jag får feber... och det var så även denna gång tyvärr...


Tröttnat rejält på detta nu... vill verkligen ha mitt blodvärde och mitt immunförsvar tillbaka, NUUU!!! Om du har sett dem kan du väl skicka hit dem genast, tack!! =)

Av Louise Bertilsson - 6 juni 2011 19:45

Idag är det ingen vanlig dag, det är nämligen min mammas födelsedag!! Och inte vilken födelsedag som helst heller, utan en väldigt speciell födelsedag!! Nå mer behöver kanske inte sägas???


Vill därför hylla dig med ett inlägg även fast du blivit firad live hela dagen idag.


Hoppas att dagen varit bra och att presenten kommer till användning!!

Hihi, kunde inte låta bli att paketera det lite roligt med 5 paket och julpapper på det största! Det blir inte roligare än vad man gör sig brukar det ju heta.... =)


GRATTIS världens bästa mamma!!


Grattis mormor hälsar Ida! =)

Av Louise Bertilsson - 5 juni 2011 14:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 5 juni 2011 09:41

Bästa Anna och Samuel var här hela dagen igår! Väldigt trevligt!!


Förutom god mat, fika, babbel och skratt så hjälptes Anders och Samuel åt att montera hyllor, krokar och så i garaget. Organisation på hög nivå och det blev såå bra!


Sen försökte vi med det nästintill omöjliga; att få till en bra bild till tidningens sida för nyfödda med hela familjen på. Vettetusan om det gick så bra, men nån bild kanske vi kan vara hyfsat nöjda med iallafall. Får leta bland alla korten efter den bästa bland de sämsta. Det var inte lätt att få till det med en varm bebis som inte var nöjd... Hon skrek mest hela tiden och ville inte bli fotograferad... Vill gärna att alla tre är med på bilden, för både jag och Anders anser att en bild med bara en nyfödd bebis på säger inte så mycket. Det är ju egentligen föräldrarna man känner igen och då är det roligare med bild på hela famiiljen.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards