Loja har ordet!

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Louise Bertilsson - 5 mars 2011 13:04

I torsdags morse (ca 07.00) åkte vi till Ullared. Taggad till max satte jag mig bakom ratten för att börja avverka några av de 48 milen det är dit.


När vi kom fram gick jag direkt in på Gekås med kundvagnen i högsta beredskap.

När klockan närmade sig 15 åkte Anders till receptionen för att checka in oss på motellet, men jag fortsatte strosa omkring på Gekås - det krävs mer än så för att få mig därifrån! Hehe =)


Mycket var omgjort så det var lite svårare att hitta än vanligt, men man lärde sig snabbt. Och nästa gång blir det ännu lättare att lokalisera de olika sakerna ;)

Det var inte särskilt mycket folk, ibland var man helt själv i gångarna, som de för övrigt också har gjort bredare för att underlätta shoppingen.

Ingen kö så långt ögat kunde nå var det heller, varken när vi gick in eller till provhytterna eller till kassan. Det var bara att traska framåt och betala eller prova eller vad man önskade göra. Perfekt!


Vi gjorde väldigt mycket fynd - både till oss och till prinsessan. Så vi är riktigt nöjda med alla våra inköp. Den avdelning vi ägnade mest tid på var nog faktiskt babyavdelningen, men det har ju en naturlig förklaring. Det fanns huuur mycket som helst att välja på, och det är bannemej inte lätt när man glömde lämna beslutsångesten hemma... Det säger ju inte lite att till och med Anders tyckte att det var svårt att välja!


När vi åkte därifrån igår förmiddag så var bilen full av gula kassar, och plånboken var många tusenlappar fattigare - men det var det verkligen värt!


Det finns inte ord för hur KUL jag tycker att det är att åka till Ullared och Gekås! Fantastiskt underbart kul skulle jag vilja påstå! Och ännu roligare blir det när jag vet att Anders också tycker att det är kul!!


PS: Anders fick se en skymt av Ola-Conny, men jag lyckades klara mig som tur var...

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards