Loja har ordet!

Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Louise Bertilsson - 12 mars 2011 17:31

Planterade om de sista blommorna idag. De stora blommorna stod på tur. Och när jag satt där på golvet i grovköket och försökte få bort all gammal jord, samt sära på rötterna på våran stora fikus så blev jag slagen i ansiktet. Blomman gick till anfall!

Men med min kvinnliga list så lyckades jag övermanna blomman och få den dit jag ville. Haha!


Det känns riktigt bra nu när alla blommor i hela huset är omplanterade!

Känner mig riktigt duktig som tar tag i saken varje år (de stora blommorna får dock nöja sig med vartannat år). Det syns på en gång att de trivs mycket bättre när de får ny näringsrik jord att gotta sig i. Det är lätt värt tiden det tar - för nog tar det tid alltid.. många timmar. Men det underlättar när man har en snäll kompanjon till hands som langar blommor samt ställer tillbaka dem när de är redo att flytta tillbaka till sin plats.

Av Louise Bertilsson - 12 mars 2011 17:28

Anders dansar vals med dammsugaren, och jag satte mig här en stund för att hålla mig ur vägen.


Vi har nyss varit ute på promenad i solskenet. Hade mammas jacka på mig, och den var jättebra! Men det bästa av allt; den passade över magen + att den var svalare än min vinterjacka! =)


Samtidigt som jag sitter å surfar så tränar jag på min nya namnteckning, men det är sannerligen inte lätt att få till den... behöver nog träna ett tag till verkar det som...

Av Louise Bertilsson - 12 mars 2011 13:55

Anders är på OK å badar UFS, så det kommer bli en glad bil som kommer rulla hem om en stund. Det var verligen välbehövligt efter Ullaredsresan vill jag lova! Det var blöt väg nästintill hela vägen.. så bilen hade nästintill gjort ett färgbyte på vägen hem: från ljusgrå till svart. Men nu återställs den riktiga färgen och han blir fin och glad igen!


Jag tänkte att jag skulle göra chokladbollar. Det var längesen så nu ska det rullas =)

Av Louise Bertilsson - 12 mars 2011 11:00

Planering på jobbet igår mellan 8 och 13. Guldfredag med andra ord. Slutade även 13.00 så det var en riktigt bra fredag.


När jag kom hem hämtade mamma mig ganska direkt. Tänkte ta på mig en tunnare jacka eftersom vädret var strålande och varmt, men det s-k-e-t sig kan man säga. Magen var i vägen....så... med vinterjackan uppknäppt åkte vi till Ludvika för att gå på stan tillsammans. Ett riktigt trevligt initiativ tycker jag! Köpte jättefina gardintyger (till barnsovrummet, lekrummet samt köket) på Hema, och babybodies på Lilla Bomerangen som hade 1-årsjubileum.


Var även till Ateljé stjärnbild för att ta nya kort till körkortet som måste uppdateras nu när jag bytt efternamn. En dyr historia (195 kr för 4 ynka små kort - men har man inget val så har man inte)... Nu ska jag bara träna på den nya namnteckningen innan jag skickar in körkortshandlingarna... Har förresten fått bekräftelse från Skatteverket att jag numera heter Bertilsson! =)


Men för att återgå till gårdagen så hade jag riktigt trevligt! Och jag kan lova att det inte hade blivit några gardintyger om inte du hade varit med mamma. Jag och bestlutsångesten du vet... så, tack mamma för att du var med och hjälpte mig med de svåra besluten. Det känns kanonbra även fast det kändes dyrt när vi var där... men nu känns det inte så dyrt längre när jag tänker efter.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards