Loja har ordet!

Alla inlägg den 12 februari 2013

Av Louise Bertilsson - 12 februari 2013 20:13

Ica har det. Konsum har det. City Gross har det. Hemköp har det. Lindex. H&M. Åhléns. Kappahl. Granngården. Jula. Ja, i stort sett alla butiker har det. Det=bonussystem och klubbkort när man handlar, vilket leder till rabatter för kunden. Alla butiker, utom Willys. Den matvarubutik som vi handlar mest på. Och jag har flera gånger sagt att de borde skaffa nån typ av förmån för folk som brukar handla där. 


Och så igår när reklamen kom så blev jag överraskad. Willys hade hört min tysta önskan. De gjorde värsta kampanjen om att man skulle gå med i deras "klubb" som de döpt till Willys+


Så idag när vi var och handlade så gick vi med. Och vips så drogs 150 kr av från summan, 150 kr i rabatt på varor vi ändå skulle köpa, så tusen tack till Willys som troligtvis gjort många trogna kunder glada med sin nyhet! =)

Av Louise Bertilsson - 12 februari 2013 18:00

Resultatet av det nytapetserade prickiga rummet kommer här. 


Vi är supernöjda! Det blev ett helt annat rum. Det känns större med de nya ljusa tapeterna. Rymligare. 


 


Gamla tapeten till höger, och nya till vänster. Bilden är dock lite mörk, men du får tro mig på mitt ord när jag säger att det blev en enorm skillnad. Helt plötsligt blev rummet vi, och vi insåg att vi aldrig riktigt trivdes med den blåa tapeten som vi valde för några år sedan. Vi kommer nog aldrig mer göra om nåt rum helblått. Så nu är vi den erfarenheten rikare också, hehe. 


 


Vi är med andra ord väldigt nöjda!



Medans Anders tapetserade zappade Ida mellan honom och mig. Hon skötte sig ganska bra större delen av tiden, men ibland blev hennes hjälp lite VÄL mycket och ivägen. 


Pappan ska veta att det inte alltid är så lätt att göra det man tänkt, hälsar Ida. 


 


När hon kröp upp i Anders knä med Barbastark i knät gick det inte att tycka att hon var nåt annat än söt. Hon sa "visa tajk... pikkar" (visa barbastark...prickar), och hennes visning av alla prickar tajmades med Anders borstning av tapet och slutfinish av en våd. Istället för att Anders sa åt mig att ta bort Ida därifrån så sa han åt mig att hämta kameran, han tyckte nog själv att hon var go som kom och satte sig. Oskyldigt liksom. Gulligt. 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards