Loja har ordet!

Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Louise Bertilsson - 28 februari 2013 17:45

Idag fick min garderob en omgång när Ida sov efter lunchen. Det bidde en riktig storrensning och det känns såå skönt nu när det är klart!! När man är mitt uppe i resningen med kläder överallt så ser man liksom inte slutet nånstans. Men till slut blev jag klar. Okej då, nästan klar. Jag har kvar hyllan med alla linnen att gå igenom, men det sparar jag till en annan dag. 


Har ingen aning om hur många plagg jag provade under rensningens gång, men många blev det. Och många plagg rensades ur. Jag kommer liksom inte i supersmå storlekar, typ XS och vissa S, längre. Så; bort med dem! 

Likaså kläder som jag inte använt en enda gång sedan förra rensningen plockades också bort. Jag är hundra på att jag inte kommer sakna dem liksom. Plagg som inte används behöver inte ligga i min garderob och ta plats. 

Av Louise Bertilsson - 28 februari 2013 07:39

Ida kom till slut till ro och somnade om. Och jag tackar för cyber-sällskapet jag hade på Facebook när jag var sällskap till lilla hostis. Tack Sabina för att du råkade vara vaken samtidigt som mig och kunde chatta med mig, det gjorde att tiden gick lite fortare. 


Fy vad jobbigt det är att se nån hosta så där som Ida gjorde i natt. Man blir alldeles hjälplös även fast man gör allt man kan för att hjälpa. Hosta är som en ond cirkel. Har man väl börjat hosta så är det supersvårt att sluta. Men har man lyckats slappna av och sluppit hosta ett tag så går det hyfsat bra att sova. 


Till slut så sov hela familjen, tack och lov. Och idag är vi lediga så vi har inga måsten än de vi skaffar oss själva. 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards