Loja har ordet!

Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Louise Bertilsson - 17 februari 2013 17:58

Pust. Har inte haft en enda liten lucka för att blogga under hela helgen. Men nu. Nu fick jag en liten lucka. 


Gårdagen tillbringade vi på Ikea i Gävle. Meningen var förstås att åka till Västerås eftersom det ligger mycket närmare, men alla grejer/möbler vi skulle ha fanns inte inne i lager, så då sökte vi oss till ett annat Ikea för att vara säkra på att få det som vi vill. I Falun hämtade vi upp Anna som var gräsänka i helgen. Det var verkligen guld värt att hon var med, guld på många sätt; "barnvakt" åt runtspringade Ida när mamman och pappan ville stå och fundera lite, smakråd och världens bästa sällskap förstås! Tusen tack för att du ville med!! Vill inte ens tänka på hur dagen hade varit utan dig, bästa Anna. 


Det blev verkligen en heldag, åkte hemifrån 7.45 och kom hem 19. Ett STORT hål i plånboken och ett fullproppat släp och och en fullproppad bil. Vi hittade allt vi skulle ha sånär som på ett överkast till nya dagbädden. Det får köpas senare. 


Idag har vi börjat greja i blivande datarummet med silverprickar. Nya databordet/skrivbordet har kommit på plats, och datorn med tillbehör har också fått flytta in. Med lite hjälp av min lillebror har 2 garderober flyttats upp och en byrå har flyttats till blivande sovrummet. En liten rokad med andra ord. Och det blir såååå bra! Jag är sjukt nöjd!! =) Så härmed kan jag sluta säga "blivande datarummet", eftersom det numera är vårt datarum. 

Det blivande sovrummet däremot, det är väldigt blivande, för det ser verkligen ut som en bomb har slagit ner där. Men det är bara en tidsfråga innan det blir kanonbra där inne också. 


 


Ida hälsar förresten att det var superkul att måla på de stora kartongerna från Ikea. Finfina teckningar blir det, och Ida har lärt sig att rita cirklar. Duktiga tjejen! 

Den gigantiska teckningen intresserade visst flera konstnärer!! 


Jag lovar dig Ida att det garanterat kommer att bli fler kartongmålningar. Stora sådana, för vi har en dagbädd och en dubbelsäng kvar att packa upp och montera + en bokhylla och några småsaker. Så visst kommer kritorna att få fler jobb att uträtta, men inte idag. Resten av den här dagen kommer att ägnas åt ingenting mer än soffhäng!! Det är vi värda såsom vi har kämpat och grejat hela helgen. 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards