Loja har ordet!

Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Louise Bertilsson - 11 februari 2014 16:00

Jag fullkomligt älskar nya åkpåsen! 


 


Den kommer passa såå bra i lila vagnen =) 


SÅ fin!

Av Louise Bertilsson - 11 februari 2014 15:38

Detta är enbart ett skrytinlägg. Ett sånt där fluffigt rosa sväva-på-moln-inlägg om mitt stora barn. Mitt stora duktiga barn! Och om det lilla duktiga barnet. 


Den stolta mamman rapporterar och måste stolt visa upp Idas första huvudfoting!! Första gången hon gör en sån hemma iallafall. Hon har säkert gjort det på dagis tidigare, men det struntar jag i, för det är nu som räknas. Nu när jag kan vara med och se! Nu när jag kan få vara med och prata med henne om vad hon ritade. När hon ritade den här gubben och förklarade vad hon gjorde.


 


Gubben har en kropp, ett huvud och 2 ben (strecken som är längst ner). De andra strecken är armar. Han har många armar ifall han behöver hjälpa folk, berättade Ida medans hon målade. 


Snacka om utveckling i ritandet!! =) 


Och lillebror har visst nåt snickeri-projekt på gång:


 


Vad ska du snickra lilla gubben?

 

Oavsett vad han har för planer så fortsätter han iallafall att träna och hålla i saker. 


Det är häftigt att få vara med och följa utvecklingen de gör. Ida kan man omöjligt se allt hos eftersom hon är på dagis också, men när hon kommer hem märker man allt hon helt plötsligt har lärt sig nåt mer. Måns följer jag ju varje litet steg framåt han tar, där är det istället svårt att missa vad han gör eftersom vi tillbringar större delen av dygnen tillsammans. De lär sig saker hela tiden, fast på olika nivåer förstås. Måns kämpar på med det som Ida nuförtiden tycker är en självklarhet. Men det var inte alltför länge sen hon själv kämpade på med att fånga och hålla i. 


Mina duktiga barn!! Ni är mitt allt!! 


Nu var det slut med skryt för den här gången, men det kommer garanterat mera. Som mamma är det ju ens plikt att skryta om sina barn, eller?? Vem ska annars göra det?! =)

Av Louise Bertilsson - 11 februari 2014 09:45

Ida är på dagis och Måns ligger här bredvid och sprattlar och jollrar.


Och jag kom på att jag har glömt berätta vad jag tyckte om gårdagens spännande smak på mellis. Lingon och vanilj. Man kan ju inte bara lobba att man testar en ny smak, man måste ju säga vad man tycker om den också. 


Jag kan meddela att jag tyckte riktigt bra om den, den var supergod!! Ida håller med. Så jag misstänker starkt att vi kommer vilja ha samma till mellis idag =) 


Kan verkligen rekommendera den!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards