Loja har ordet!

Alla inlägg under maj 2010

Av Louise Bertilsson - 14 maj 2010 15:40

Det börjar bli dags att packa väskan inför helgens bravader. Ska nämligen på kurs med jobbet både lördag och söndag, men eftersom kursen är i Falun så kommer jag hem på lördag kväll. Skönt det.


Ska bli kul. Vi är 3 stycken från mitt jobb som ska iväg och bara det gör ju att det ska bli extra roligt. Hehe.


Nu ska jag ta tag i packningen, jättesvårt att veta hur mycket kläder man ska ha med. Man vet ju aldrig med det svenska vädret så man lär vara förberedd på både sol och värme, regn och kyla. Det är det som gör det så svårt...

Av Louise Bertilsson - 13 maj 2010 20:07

I tisdags ringde Anders till grävgubbarna som dränerade vårt hus och berättade att det är torrt på vår gård nu. De skulle samordna med minigrävaren och sen höra av sig innan de börjar grovplanera gården och fylla igen det sista.


Igår när vi kom hem från jobbet stod det en minigrävare utanför vår tomt.

Snabba puckar!


Och i dag vid typ 11.45-tiden ringde de och frågade om vi var hemma för de var på väg hit. Jodå. 5 minuter senare kom de hit. Och de hade verkligen tagit regnet med sig. Men det stoppade inte våra grävgubbar inte.


De jobbade på och har nu kommit en bra bit på väg. Även fast det är en del kvar så är det skönt att veta att de har kommit igång med grovplaneringen av vår gård.


I och med att det har regnat hela dagen idag och natten till idag så är gården inte längre torr. Den är snarare ett fält av lervälling och vattenpölar. Det regniga vädret lär väl fortsätta även i morgon också om jag minns rätt. Suck.

Av Louise Bertilsson - 13 maj 2010 19:41

Idag har vi varit på Wanbo Herrgård och gratulerat Anders mamma som fyllde år igår. Det bjöds på 3-rätters middag, så mätta blev vi. Kul att träffas så där.


När vi åkte därifrån följde några av Anders släktingar med oss hem för att kolla på vårt hus. Alltid kul att få komplimanger för det vi gjort! =)

Av Louise Bertilsson - 12 maj 2010 17:23

Upptäckte nyss att jag inte skrev nåt inlägg igår över huvud taget. Hoppas att ni inte saknade det alltför mycket. Nu är jag här igen iallafall.


Vi har haft kompetenshöjningsdag idag på jobbet. Förmiddagen ägnades åt bullermiljö i förskolorna och på eftermiddagen utvärderades och diskuterades det en del på respektive stuga. Och så blev vi bjudna på mat av jobbarkompisen som fyllde jämnt i fredags - mycket gott! Tack.


En bra dag i stort sett, men det var lite segt på första delen av förmiddagen. Men ändå ganska intressant.


På vägen hem träffade jag Sabina, Daniel och Anton som var ute. Stannade och babblade en stund. Och som jag brukar säga så är det alltid trevligt att träffa familjen Morgenstern! =)

Av Louise Bertilsson - 12 maj 2010 17:21

Grattis blivande svärmor på födelsedagen idag!!

Av Louise Bertilsson - 10 maj 2010 16:14

Kl 05.00 hade jag min klocka ställd på i morse. 05.05 gick jag upp. Pigg. Faktiskt.


Nu är det säkert många som fundrar på varför jag gick upp i ottan eftersom jag inte började jobba förrän 06.30


Det var nämligen så att jag gick till jobbet och med apostlahästarna tar det en stund. Och anledningen till att jag gick var för att jag blev hämtad av en kompis direkt efter jobbet. Vi åkte hem till oss och babblade om både ditten och datten. Mycket mycket trevligt! =)

Av Louise Bertilsson - 9 maj 2010 17:40

Ärligt talat så är jag inte alls sugen på att lägga upp nå bilder på förlovningsringarna på bloggen. Det är ju mycket roligare att få visa dem live på våra händer.


Men jag ska ta mig en funderare en gång till, det kan ju hända att jag ångrar mig.. men inte som det känns nu iallafall.

Av Louise Bertilsson - 9 maj 2010 11:46

Nu har vi verkligen haft ett städryck. Förutom det jag skrev i förra inlägget har jag nu haft blomvård (saxen och jag du vet?), hängt tvätt, + att Anders har tvättat UFS.


Kolla in den här blomman med sina 18 blommor.

  

Nog för att de där "gräsblommorna" brukar blomma, men inte så där många blommor på en och samma gång. Häftigt. En riktig färgklick i fönstert med alla orangea blommor.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards