Loja har ordet!

Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Louise Bertilsson - 1 januari 2011 14:08

Här kommer några dagsfärska bilder på bebismagen:

     

              

                  

Går in i vecka 21 imorn enligt ultraljudet.

Av Louise Bertilsson - 1 januari 2011 13:31

Gårdagen var sista dagen på år 2010. Ett mycket bra dag!


Vi inledde dagen med att äta tacos, vilket var väldigt väldigt längesen vi åt. Anledningen till det är på grund av att när jag åt tacos sist började jag spy. Det var då prinsessan i magen var i vecka 6 och jag började spy. Dagligen. En grej som jag fortfarande gör varje morgon. I början var jag illamående också, fick lov att bekanta mig med åksjuketabletterna Postafen som i ett par veckor blev min bästa kompis.

Imorn går jag in i vecka 21, och jag spyr alltså fortfarande varje morgon (med några få undantag). Det har blivit som en rutin som jag går igenom varje morgon. Men det känns helt okej ändå faktiskt.


Det jag skulle komma till var iallafall att det var helt okej med tacos trots de dåliga vibbarna som ordet tacos ger nu för tiden... vet ju att spy-scenariot hade satt igång oberoende av vad jag hade ätit, för det berodde ju på bebisen och inte alls på det jag åt. Men det är lättare sagt än gjort att få hjärnan att INTE koppla samman det så att det blir fel... Men nu vet jag iallafall att det funkar med tacos. Och Anders blev superglad när jag gick med på att äta tacos!! =)


Efter maten byggde Anders och Samuel en ny vägg i det som ska bli barnrum. Kanonbra bidde det och de var verkligen duktiga. Är såå stolt över min snickare! Här kommer några bilder på hur duktiga de har varit:

  

Anders och Samuel klyver en gipsskiva på mitten för att kunna få in den i klädkammaren som också görs om i samma veva som barnrummet.


  

Här skruvar de upp gipsskivan. Tycker att det är en klockren bild på hur det kan se ut när man samarbetar som bäst! Haha! =)


  

Isoleringen får man inte glömma...


   Och sista gipsskivan sätts på plats. Nu är allt klart för spackling, slipning, målning och till sist tapetsering och golvläggning.


Jag och Anna flydde till Ludvika för att gå på stan en stund. Det blev en väldigt kort stund kan man säga... vi upptäckte snabbt att alla affärer stängde kl 13, vilket innebar att vi hade ca 10 minuter på oss att shoppa. Snopna var vi, för vi var helt bombis på att det åtminstone skulle vara öppet till 14. Tur att Åhléns hade öppet lite längre så att vi kunde strosa omkring och kika lite iallafall.


Väl hemma igen var det dags för fika, och sen inspekterade vi grabbarnas arbete. Det såg bra ut så vi la oss i soffan en liten stund. Slumrade visst till lite, för vips så var det dags att börja med kvällsmaten. 3-rätters middag för att vara exakt. Förrätten bestod av avokadohalvor och toastbröd med en röra på. Huvudrätten var potatisgratäng + kyckling i ugn och kallskuret. Och efterrätten var en jättegod chokladkladdkaka med grädde. Om vi blev mätta? Jajamensan!


Grabbarna bytte om och så åt vi av den goda maten.

  

Anders är SÅ fin i skjorta och slips dagen till ära! Det är aningens svårare för mig att klä upp mig, men jag gjorde så gott jag kunde. Det är inte alltid så lätt med en prinsessa i vägen ;)


Resten av kvällen ägnade vi åt att spela spel, skratta och hade allmänt roligt!

  

Jag och Anna väntar på grabbarna för en till omgång i "Absolut överens".


Sen kl 00.00 skålade vi förstås in det nya året med mousserande vin (alkoholfritt förstås) och tittade på raketer. Mysigt.


Tack för underbart sällskap Anna och Samuel! Det var riktigt riktigt trevligt! Och än en gång Samuel: tusen tack för hjälpen med väggen! Du är guld värd (men det vet du ju redan).

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards