Loja har ordet!

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Louise Bertilsson - 9 januari 2011 19:56

Jag skrev ju tidigare idag om att Anders började lägga golv i barnrummet. Det gick bra, men han kom på att det var lättare om jag hjälpte till, så det gjorde jag. Vi la en hel del (bara lite kvar nu, men det får bli en annan dag). Klick!


Här är jag i full gång med att slå bort en liten glipa:

  

Det gröna som syns under plasten är den matta som låg där innan - en mycket ful nålfiltsmatta som har sett dagens ljus för sista gången. Över det en byggplast för att förhindra fukt i golvet, och till sist en lumppapp som är lite ljuddämpande. Men allra överst ligger förstås golvet.


Det enda "hindret" när jag skulle hjälpa till var att magen var ivägen... det är jobbigt att sitta på golvet länge, huka sig och förflytta sig så vi fick lov att ta lite pauser i arbetet. Men det funkade det också bara man inte har för bråttom. Duktiga var vi iallafall! Min snickare och jag! =)

Av Louise Bertilsson - 9 januari 2011 12:56

Anders tänkte gå ut och skotta altantaket efter maten. Det är ju plusgrader ute så det blir väldigt tungt. Men han hann aldrig ut innan allt hade glidit av av sig självt. Perfekt! Så nu är det skottat och fint på det taket också utan att behöva lyfta ett finger! Kul när det kan vara så ibland också! =)


Maten förresten blev väldigt lyckad. Gott. Anders kom upp och "övervakade" och guidade mig igenom mitt experiment ifall jag skulle behöva akut hjälp, men det gick bra. Det är skönt att ha stödet där ifall att...

Av Louise Bertilsson - 9 januari 2011 11:36

Både jag och Anders håller på med ett varsitt experiment. Anders provlägger första plankan eller vad man ska säga på klickgolvet i barnrummet. Det börjar med att krångla med elementrör förstås... och jag ska alldeles strax experimentera med att laga mat. Tänkte göra tonfisksås, men jag hoppas att det blir bättre än förra gången då det blev tonfisksoppa. Man kan ju inte lära sig om man inte försöker, så därför tänkte jag ge mig på ett försök till.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards