Loja har ordet!

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Louise Bertilsson - 2 januari 2011 18:55

Tiden går fort, men när man är ledig från jobbet går tiden ännu fortare (förutom idag förstås, men det var ju ett undantag).


Ledigheten är med andra ord slut nu och det är återigen dags att gå till jobbet. Skönt på ett vis, men det är alltid tungt så här dagen innan. Ännu skönare är det när man vet att det bara är jobb tre dagar, sen är det ledigt en dag igen. De har nämligen lagt en kompetenshöjningsdag på fredagen - hur dumt får det bli egentligen?!


Ska strax duscha, sen lägga fram kläder inför morgondagen så jag slipper vela framför garderoben imorn bitti. Inte för att det finns så himla mycket kläder jag KAN ha, men det är ändå skönt att ha det i ordninglagt.


Sista lediga kvällen avslutas med film, chips, choklad och pingvinstång! =)

Av Louise Bertilsson - 2 januari 2011 16:28

...promenad fick det bli. Varken jag eller Anders har nån bra dag idag så vi gick ut för att få lite luft. En lång, men långsam promenad blev det för att bryta den onda cirkeln av att ha tråkigt. Trots att vi har fått en hel del gjort idag (bland annat så har Anders spacklat allt som hittills går att spackla i barnrummet och klädkammaren), så känns det som en tråkig dag. Såna dagar behövs sägs det, för annars kan man inte uppskatta de bra dagarna. Och jovisst kan jag väl hålla med om det, men det är inte kul när det är tråkigt. Ska nog sätta mig å läsa en stund och hoppas att det känns kul...

Av Louise Bertilsson - 2 januari 2011 10:30

Fick ett ryck av att vilja greja med nåt, så jag tog tag i min garderob.

Klädrensning bidde det på hög nivå. Smart eller inte med den magen kan man undra? Det var en hel del som kunde rensas bort iallafall, sånt som jag inte använt på år och dar. Det finns ju ingen anledning att det ligger kvar i garderoben och tar plats egentligen. Så med andra ord blev det en lyckad garderobsrensning.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards