Loja har ordet!

Alla inlägg under januari 2012

Av Louise Bertilsson - 20 januari 2012 09:39

Usch vad tråkigt det är när man upptäcker att det man köpt är trasigt!! Speciellt när man verkligen ansträngt sig för att hitta nåt man gillar, och så är det trasigt! Hoppas att man får pengarna tillbaka även fast det var rea...


Natten till idag har också varit ganska bra. Så ännu en pigg dag. Och idag är det sol ute dessutom, det gör ju att man blir ännu piggare! Så idag på förmiddagen är det städning som gäller, sen ska jag ut och sola näsan under en härlig promenad i vinterkylan. Idag var det lagom kallt ute. Lagom vinterkallt. Nu fattas bara lite mer snö!


Det känns som att den här dagen kommer bli en bra dag!

Av Louise Bertilsson - 20 januari 2012 09:07

Idag är inte vilken dag som helst, det är nämligen bästa Samuels födelsedag! Men..faktiskt inte vilken födelsedag som helst, för födelsedagsbarnet fyller jämnt! 


Så vi 3 från Stenvägen skickar ett webbaserat stort GRATTIS till dig på din dag idag Samuel!


Hoppas att din 30:e födelsedag blir superb!


I helgen får du riktiga grattiskramar från oss, men än så länge får det här duga... Ett eget inlägg på stora dagen är väl inte helt fel kan jag tänka.

Av Louise Bertilsson - 19 januari 2012 12:46

Natten till idag har varit klart mycket bättre än de tre föregående, det tackar jag (vi) för. Så idag kände jag mig pigg, det är en härlig känsla!


Fick ett infall om att åka ut och hälsa på lite på jobbet idag. Sagt och gjort, väckte Ida från förmiddagsluren (hon hade sovit iallafall en timme) och så begav vi oss av mot jobbet. Det var jättekul att träffa alla igen! (men om jag ska vara helt ärlig så var det faktiskt ännu roligare att kunna åka därifrån igen, hihi). Jag trivs jättebra på mitt jobb, men nej, som det är nu så känner jag mig inte redo att börja jobba än. Vill ju fortsätta vara hemma å mysa med min Ida mera! Men det säger väl bara poff, som allt annat, och så ska man börja jobba igen....det går snabbare än vad man tror, till sommaren så... och så börjar jag på riktigt i augusti igen. Och när man väl kommer in i det igen så tror jag att det blir bra, jag vet ju att Ida kommer vara hemma fortfarande och det gör att jag känner mig lugnare inför att börja jobba igen. Aja, det var ett annat ämne som jag säkerligen kommer skriva mer om när det närmar sig...


Ida somnade iallafall som en klubbad säl nu efter lunch. Hon var helt slut efter att ha varit på mammas jobb hela förmiddagen. Och snart ska jag också ut och få lite luft, då vankas det prommis.


Hmmm... och så var det ju det här med mobiler också... HTC Wildfire S eller Sony Ericsson Xperia Mini (tror jag den heter)? Tror det är dessa 2 det står mellan...eller?

Av Louise Bertilsson - 18 januari 2012 21:00

Hmm... alltså, det där med sömn. Jag klagar inte, inte egentligen för jag vet att vissa har det så här jämt, men guu va det är ovant att behöva vara vaken längre stunder på nätterna eller när Ida sover oroligt och jag vaknar av minsta lilla. Hon nästan som yrar i sömnen, eller skriker till, och då reser jag mit per automatik till sittandes/ibland ståendes och ska kolla vad det är frågan om. Hon sover egentligen bra - det har hon gjort från början med vissa undantag förstås, men nu har det varit lite väl mycket undantag.... jag misstänker att hon är i nån form av separationsperiod och bearbetar mycket i sömnen, vilket gör att hon sover sämre.


Jag önskar faktiskt att jag inte var lika trött av mig, att jag inte behövde lika mycket sömn som jag verkar behöva... det är väl tur att pappan i huset kan sova även fast jag och Ida är vakna. Han ska ju trots allt upp och jobba! Men som det var natten till i måndags var Anders min räddande ängel, han tog över kl 4 på natten så att jag kunde få några timmars sömn! Så visst hjälper han till när det behövs och jag är imponerad av honom, Ida har världens bästa pappa! =) Jag och Anders bytte säng, och jag somnade ovaggad.


Trots mindre sömn tycker jag att jag klarar dagarna bra. Vi tar alltid en promenad efter lunch, och det tror jag stärker och gör mig piggare, även fast det inte är trökväder ute. Frisk luft är både skönt och bra. Uppiggande!


På förmiddagen idag har jag och Ida haft besök av Sandra och Isac, jättetrevligt! Mammorna tjålade och barnen "lekte" på varsitt håll. Kul att se att de är så intresserade av varann våra små hjärtan! =) Hoppas att jag inte såg alltför trött ut bara, att jag var trevligt sällis ;)


Nu är det dags för mig att kasta in handduken för idag, sängen ropar och jag börjar bli sugen på att krypa ner under täcket och krama kudden. Man vet ju aldrig hur natten blir, men jag håller förstås tummarna! Natti natti. 



Av Louise Bertilsson - 18 januari 2012 20:21

Det ekar. Hoho!? Kommentarerna, var är ni? Det är typ tomt bland kommentarer varje gång jag loggar in (undantag finns förstås alltid), vart har alla kommentarslämnare tagit vägen kan man undra? Lite respons efterlyses, tack!

Av Louise Bertilsson - 17 januari 2012 19:08
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 16 januari 2012 09:38

Vandrar runt i den enorma mobildjungeln på jakt efter en ny mobil. Men det är sannerligen inte lätt att hitta den rätta. Tips? Vad har du och vad tycker du om den?

Av Louise Bertilsson - 15 januari 2012 17:45

Har försökt göra en header till min blogg, men vettetusan om det blev så bra? Vad tycker ni? Jag skulle helst vilja ha den bredare så att den täcker hela området där uppe.... nån som vet hur man gör? Måste jag göra 2 och lägga bredvid varandra och döpa dem till en fil, eller hur funkar det?

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards