Loja har ordet!

Alla inlägg under januari 2012

Av Louise Bertilsson - 15 januari 2012 16:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 14 januari 2012 17:45

Våran finaste Ida Felicia har namnsdag idag. Felicia-dagen! =)


Vi har varit på turné hela dagen idag, först till Anders föräldrar och sedan till Anders morföräldrar. Vi passade även på att springa in på några affärer när vi ändå var i krokarna.


Ikväll ska vi se på första inspelade avsnittet av Biggest loser Sverige, tycker det är ett väldigt bra program, så det ska bli kul att följa det från start den här gången. Annars har vi alltid lyckats  hoppa in mitt i serien, men nu ska vi följa dem från början. Kul!

Av Louise Bertilsson - 13 januari 2012 14:45

Härligt med fredag, absolut bästa dagen på hela veckan! Å nu dröjer det inte så länge innan pappan i huset kommer hem, då vet jag en liten bebis som kommer skina som solen och rikta ett stort leende mot sin pappa! =)


Dagens promenad blev inte så lång som jag hade tänkt, det blåste nämligen isbjörnar ute. Jag frös trots att jag var välklädd. Det blåste liksom rakt igenom mig kändes det som, så jag längtade hem till värmen! Så vi begav oss hemåt igen.


Ikväll ska vi äta gött i soffan och se klart sista filmen om Harry Potter, det är spännande!

Av Louise Bertilsson - 12 januari 2012 16:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 12 januari 2012 16:29

Pp förmiddagen halkade jag och Ida nerför gatan, för det var verkligen glansis, för att ha en playdate med Hillboms. Det var läskigt att gå på isen, men det gick bra. Och spöregnade gjorde det också till på köpet.... Jag insåg att det inte blir någon promenad idag, jag var helt inställd på det ända tills jag såg sandbilen komma och grusa vägarna. Jag tog en promenad ändå, det är ju såå skönt att komma ut och få lite frisk luft i lungorna! Det är jätteskönt, och det gör mig gott. Så det blev en liten promenad för att hämta lite frisk luft, men jag tog det försiktigt och gick bara där det var sandat. Höll mig till villagatorna här uppe på berget.

Av Louise Bertilsson - 11 januari 2012 15:31

För några veckor sen skrev jag hur det kändes som höst ute. Idag kändes det som vår. Det var en jättefin vårdag idag, det var verkligen vår i luften när vi var ute och gick. Snön smälte, det var 3 plusgrader, isigt på vissa ställen, solen sken från klarblå himmel och fåglarna kvittrade. Hade varit jätteglad över det här vädret om det inte hade varit januari. I januari ska det inte kännas som vår!! Vad är det som händer med vädret egentligen? Än en gång har det spelat oss ett spratt... om man redan har vårkänslor, hur seeeeg kommer det då inte vara innan den riktiga våren kommer?! Halva vintern är ju kvar liksom... vill ju ha vinter ett tag till, så jag hoppas att våren inte har kommit för att stanna....vinter tack!! Men det behöver inte bli kallare än vad det hittills har varit, tack. Och lite mer snö tack. Snö sa jag, inte is.


Det jag egentligen ville få sagt var att det var riktigt skönt ute, jag var så där lagomt rosig om kinderna när jag kom in. En skön dag, och jag passar förstås på att ta en promenad med Ida som sov i vagnen.

Av Louise Bertilsson - 11 januari 2012 08:41

Kl 05.45 vaknade Ida och var pigg och alert, det var annat med mamman. Jag insåg ganska snabbt att lilla bebisen tyckte att det var morgon. Hon låg där med klarblå stora pigga ögon och jollrade. Hon tittade på mig och flinade med nappen i munnen. Alltid lika glad. Och jag smälte förstås. Vi gick upp. Bytte blöja. Åt frukost och gjorde oss i ordning för dagen.


Egentligen tycker jag det är jättetidigt att gå upp 05.45, men när jag räknade efter hade jag fått sova lite mer än 8 timmar i streck, med undantag för ett par nappisättningar (alltså inget nattmål). Och det är jag väldigt nöjd med.


Nu sover prinsessan ute och tvättmaskinen går på högvarv, skönt att tvätta undan lite när dagens planer blev ändrade.

Av Louise Bertilsson - 10 januari 2012 08:58

Pappan i huset har börjat jobba och jag och Ida är hemma själva om dagarna igen. Vi har med andra ord återgått till vardagslunken. Och det är skönt. Det är ungefär som med ordspråket "borta bra, men hemma bäst". Så känns det även när det gäller detta. Det är skönt att vara långlediga tillsammans, men det är faktiskt ännu skönare att få tillbaka vardagen igen. Det är behövligt att få längta efter helgen och allt vad det innebär. Fredagsmys. När fredag ÄR fredag på riktigt och inte bara en dag bland alla andra. För det är ju faktiskt så det blir när man är långledig, alla dagar är lika..


Nu menar jag inte att vi inte ska ha långledigt, det jag menar är ju förstås att det är skönt att återgå till vardagslunken EFTER en långledighet tillsammans.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards