Loja har ordet!

Alla inlägg den 6 april 2012

Av Louise Bertilsson - 6 april 2012 18:45

Tycker att det är så himla kul när det händer saker i lilla Smedjebacken. Nu (eller rättare sagt; igår) öppnade Byggmax i Morgårdshammar. Den bästa bygghandeln som garanterat kommer få många besök av oss.


Vi var där på eftermiddagen när Anders slutat jobbet, och vi var sannerligen inte ensamma där. Vi mötte hur många bilar som helst med släp lastat med virke av olika slag, och även inne på byggvaruhuset var det mycket folk. Byggmax bjöd på korv med bröd. Egentligen tycker jag inte om korv med bröd, men när man äter det utomhus, lite halvfrusen, så är det helt ok - till och med ganska gott faktiskt. Så till och med jag åt, och Ida fick smaka lite bröd hon också. Det var gott tyckte hon.


När vi skulle åka därifrån kom en tjej och frågade: "är ni mätta och klara?" (hon syftade på släpet med virke vi hade bakom bilen - om det var mätt för att kunna betalas, vilket det var - men jag kunde inte låta bli att skojsa till det lite. Jag svarade: "japp, vi är mätta". Aha, sa hon, har ni ätit korv också? Och ja, det hade vi ju gjort. Så vi var "mätta" på två olika sätt. Min dåliga humor och jag tycker sånt är roligt, när ett ord har flera betydelser.


Idag har vi tillbringat dagen i Borlänge och gjort Kupolen och Biltema osäkert. Vi hittade det vi skulle ha så vi är nöjda och glada. Och trötta. Man blir trött av en shoppingdag, men kul är det bannemej, speciellt nu när det är rea och röda lappar lite varstans =)


Nu vankas strax fredagsmys i soffan framför tv:n med familjen.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards