Loja har ordet!

Alla inlägg den 27 april 2012

Av Louise Bertilsson - 27 april 2012 20:50

Anders tog med sig Ida för att uträtta lite ärenden på eftermiddagen. De tankade bilen, var in på apoteket, hämtade ett paket på Ica, och innan de åkte hem slängde de skräp i återvinningen.


Vad gjorde jag då? Jag gjorde inget speciellt. Slog en pling till mamma, sen la jag mig i soffan och bara var. Jag och mobilen. Sms:ade lite. Det var tyst här hemma. Konstigt att vara ensam. Oftast när jag har haft egentid har jag åkt iväg och gjort nåt, men nu var jag hemma helt solo en liten stund.


Du kan ju tro att det var en riktigt glad tjej som kom hem igen, hon tjöt av glädje när hon fick se mig, hihi =)

Av Louise Bertilsson - 27 april 2012 15:02

Jag blir titt som tätt påmind av mina närmaste (Anders och mamma) att jag bara har en hjärncell. Och om det stämmer så måste den vara fruktansvärt smart som sköter min hjärna alldeles själv =)


Ett sidospår. Det var inte det jag skulle säga.


Det jag ville få fram var att den där stackars ensamma lilla hjärncellen måste ha blåst fram och tillbaka i mitt huvud idag när vi var ute och gick. Vi klarade oss inte ifrån regnet idag heller. Förstås. Och sen började det blåsa riktigt mycket. Det kändes precis som att hela huvudet tömdes, att det blåste rakt igenom.... Tur att jag hade pannband med mig så att jag kunde hejda hjärncellens framfart lite iallafall. Men det ska bannemej inte behövas pannband ute när det är nästan 15 grader varmt....


Sen blev det soligt ett tag. Varmt och soligt.


Och nu är det grått ute igen och det blåser fortfarande jättemycket.


Konstigt väder kan man verkligen säga. Aprilväder?!


Idag är det fredag. Skönt! Och när Anders kommer hem tar vi långhelg i hela 4 dagar hela familjen. Extra ledigt är alltid välkommet, och ännu mer välkommet är det när man jobbar. Nu är jag och Ida glada åt att pappan i huset får vara långledig tillsammans med oss. Snart så, snart så kommer han hem. Och då vet jag en liten tjej som kommer skrika av förtjusning när hon får syn på sin pappa, hihi =)

Av Louise Bertilsson - 27 april 2012 13:03

Igår kväll åt vi tacos. Supergott!


Och idag till lunch var det resten som gällde. Men jag gjorde en annan variant, en egen variant. Jag skippade köttfärsen (den ska vi ha i kväll) och tog korv istället. Massor av grönsaker, lite turkisk yoghurt och tacochips. Det var riktigt gott faktiskt, en höjdare jag garanterat kommer göra om när tillfälle ges. Kul att kunna variera tacosresterna lite. Och till på köpet har jag lyckats uppfinna en ny maträtt; korv-tacos =)


Från det ena till det andra, guuu va det blåser ute! Ska nog ta mig ut och gå med Ida när hon sover så att inte vagnen riskerar att blåsa bort i ovädret. Hoppas bara att vi slipper regnet...

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards