Loja har ordet!

Alla inlägg den 20 april 2012

Av Louise Bertilsson - 20 april 2012 12:33

2,5 timmar av natten tillbringade vi (läs jag och Ida) i vaket tillstånd. Hon var jätteglad och pigg från ca 00.40 och nånting som kändes som en evighet framåt. Och ja, nästan 2,5 timmar ÄR en evighet på natten. Men hon var iallafall glad och nöjd så hon fick ligga bredvid mig och jollra lite. Till slut somnade hon, på min arm. Och ja, så får det bli ibland. Sen sov vi resten av natten bredvid varann alla 3. Ida hade rullat i sömnen och när jag vaknade låg hon i skarven mellan min och Anders sängar, och det verkade inte göra henne nåt för hon sov då så sött iallafall. Sen vaknade hon och var jätteledsen, men det gick snabbt över. Lillskrotis.


Hmmm.. I morse insåg jag att hon brukar inte vara vaken på nätterna om det är inte nåt på g, nåt negativt, nåt som stavas s-j-u-k. Men hon var alldeles som vanligt på morgonen och förmiddagen så vi begav oss ner till Öppnis efter att hon sovit ca 1 timme på förmiddagen. En dålig natt kan det ju hända att det är ibland, och så var det väl nu då helt utan orsak. Pigg bara.


Ida såg trött ut i bilen hem, men det var ju inte så konstigt egentligen. Jag gjorde i ordning gröt till henne för det vet jag att hon älskar och kan äta även fast hon är jättetrött. Och det började bra, hon åt med god aptit. Men sen slog tröttheten till på allvar, och hon ville absolut inte ha nå mer. Efter ett blöjbyte och lite vattendrickning så insåg jag att det inte var nån idé att försöka mera så jag klädde på henne och la ut henne i vagnen där hon somnade ganska snabbt. Lilla tröttistjejen.


Vi får se hur det är när hon vaknar. Om hon är sig själv då eller om det är nåt som inte är helt hundra med våran lilla flicka. Vi avvaktar så får vi se. Kul på förmiddagen hade vi iallafall - både jag och Ida. Sandra och grabbarna var nämligen där så idag blev det mycket tjål, hihi =) Och Ida och Isac bildade tvåmansorkester med alla instrumenten, sen lagade de mat i lekköket.


Och när jag ändå har ämnet "inte helt hundra" på tråden så kan jag ju passa på att säga att jag ringde frisören och sa att jag inte var nöjd med onsdagens klippning. Så jag fick en akuttid nästa vecka så får vi se vad vi ska göra åt saken. Hon tyckte att det var en självklarhet att jag hörde av mig när jag inte blev nöjd. Och det tycker faktiskt jag också, för nån slags garanti borde man ju ha även fast man köpt en tjänst och inte en produkt.

Ärligt talat så var jag faktiskt i valet och kvalet om jag kunde visa mig bland folk idag när vi skulle till Öppnis, men jag satte upp håret och gjorde det bästa av situationen och hoppades att folk skulle kolla mer på min ursöta dotter än på mitt hår.

Så nu håller jag alla tummar jag har för att jag ska bli nöjdare på tisdag när jag ska på återbesök hos frisören. Och jag håller förstås även tummarna för att Ida slipper bli sjuk, att det bara var nån tillfällig liten pigg-svacka i natt och som resultat av det en trött-dag idag.


I och med att Ida somnade tidigare efter lunchen idag så fick jag lite egentid vid lunchbordet. Jag, bärbara datorn och min portion av grillad fläskytterfilé och potatisgratäng och grönsaker var ett bra team. Och riktigt gott var det - fredagslyx i min ensamhet =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards