Loja har ordet!

Alla inlägg den 25 april 2012

Av Louise Bertilsson - 25 april 2012 18:19

Alltså det är nåt sjukt magiskt med bebismagar. De där runda, goa och alldeles underbara magarna som det ligger en liten människa i. De triggar igång en viss känsla hos mig, och säkerligen många fler, jag blir glad av att se en bebismage. Riktigt glad, dels för att jag tycker att det är bland det finaste som finns, och dels för att jag kan sätta mig in i den blivande mammans känslor för det lilla livet. Helt enkelt underbart att få bli mamma.


Att vara gravid är riktigt påfrestande många gånger, men ändå så ljuvligt. Tänk att få en liten knuff där inifrån (som dock oftast brukar vara ganska våldsam och inte alls där man hade önskat, typ rakt på revbenen eller så). Det är tamejtusan magi på hög nivå. Det är mirakel alla våra barn.


Idag har jag haft äran att bli sparkad av, inte bara en, utan två bebisar som ligger i magen på min kompis. Jag och Ida har alltså haft besök av en tvilling-bebismage på eftermiddagen. Och jag blir sjukt avis på hennes finfina mage! Det händer att jag saknar min bebismage i vanliga fall, men idag saknade jag den jättemycket. Att få känna sparkarna där inne av sin bebis. Nu hade jag ju äran att få lov att känna på kompisens supergoa, runda och fina mage. Men det är nåt alldeles speciellt att även få känna det inifrån liksom.


Mycket tjål och skratt blev det, tack för en supertrevlig eftermiddag världens bästa Junia! =)


Duschen nästa, sen ska jag slå en pling till mamma.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards