Loja har ordet!

Direktlänk till inlägg 27 februari 2014

utelek

Av Louise Bertilsson - 27 februari 2014 18:48

Sjukdomstider. Minst sagt sjukdomstider. Killarna i familjen är värst nu. Ida mår i princip bra bortsett från liiiiite hosta när hon anstränger sig mycket. Jag har återhämtat mig från gårdagens feber och matthet ganska bra också. Har bara lite ont i halsen, men mår ändå bra. Måns fick åka till doktorn idag efter konsultation med BVC. Detta pga rs-viruset som går. Eftersom han har väldigt slemmig hosta så var det lika bra att kolla upp honom. Och det konstaterades att det är ett virus han har. Vi fick utskrivet Bricanyl som är luftrörsvidgande så att han inte ska retas att hosta lika mycket. Hoppas att det hjälper. I morse åt han frukost, och det gick jättebra. Han äter precis lika bra som vanligt och det är skönt!! Ganska direkt efter att han ätit klart började han hosta. Och på 2 rejäla hostningar hade han spytt upp all frukost. Lilla hjärtat! Det var bara att servera frukost igen efter en stund så att inte lilla magen skulle vara tom. 


Efter lunch blev det veckohandling på Willys. Ida var förstås med så att hon skulle slippa vara hemma och ha tråkigt hela tiden när vi är sjuka hela högen. Kul för henne att få göra nåt.


Det roliga var inte slut där, för efter mellis kände jag för att få lite luft. Så jag och Ida klädde på oss och gick ut och lekte i snön. Vi krälade på backen båda två och byggde snödjur. Men först måste man skotta lite, det är obligatoriskt när man är ute i snön tycker Ida. 


     


Det är sååå roligt att skotta!! Hon kan sysselsätta sig länge med det projektet. Synd bara att det knappt finns nå snö kvar att skotta. Hon tänkte skotta av garageuppfarten, men hon insåg ganska snabbt att det inte gick nå bra. Så hon skottade på gräset istället, sen la hon snön på garageuppfarten och DÅ kunde hon skotta där. Lite iallafall. Ytterst lite. 


Vi byggde snödjur istället. 


 


Ida berättar att hon bygger en flodhäst. Sen efter en liten stund säger hon: 

"Äntligen klart. Det blev en haj. En haj med hatt". 


=)


Sen byggde jag och Ida en giraff tillsammans. Inte världens finaste giraff ska erkännas, men vi hade kul och det var huvudsaken. Luft fick vi också. Det var skönt att komma ut lite. Bara jag och Ida. Jag är 100 på att det uppskattades även av lilla fröken <3



Pga sjukdom grusades alla sportlovets planer =( 

Ett väldigt trist sportlov, men det positiva är ju att vi fått en lugn vecka hemma alla 4 utan nå måsten över huvudtaget. Önskar att vi hade kunnat få må bra också. Och så hade det var roligt om man slapp LETA efter vintern när man kommer ut för att leka i snön. Hoho, snön!? På sportlovet SKA snön finnas kvar liksom. 


Nu hoppas jag att vi får kliva av sjukdomshjulet som snurrar. Hoppas att både Måns och pappa har nått topparna nu och att det bara blir bättre, samt att jag och Ida får hålla oss friska nu. Tack! 

 
 
Ingen bild

Sanna

27 februari 2014 19:50

Usch usch, ni får vila och krya er ordentligt!! Ida såg i alla fall ut att trivas...skottning är ett intresse hon och jag delar.

Louise Bertilsson

27 februari 2014 23:43

Tack! Ja Ida älskar att vara ute och leka :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2017 10:52


Av Louise Bertilsson - 20 oktober 2016 16:53

Nästa helg blir det vintertid, klockorna ska flyttas. Kände att jag måste börja i god tid... Har redan flyttat klockan från sovrummet till vardagsrummet och klockan från vardagsrummet till badrummet. Svårast var mikroklockan. Nu är hela mikron i sov...

ego

Av Louise Bertilsson - 8 augusti 2016 19:49


före och efter

Av Louise Bertilsson - 30 juli 2016 19:59

Jag har bestämt mig. Jag kommer att lägga upp nån bildbomb ibland, men mer än så blir det nog inte just nu. Känner inte för att skriva, så ni får nöja er med lite bilder. Men en vacker dag kanske jag kommer tillbaka om det är nån som vill läsa mina o...

Av Louise Bertilsson - 20 juli 2016 12:57

För att jag måste.. Bara därför. Jag är snart 32 år och jag inser att jag fortfarande har så många obesvarade frågor. Jag har till exempel aldrig fått reda på ifall Sarah kom till hörnet vid 7-eleven eller hur man tar den blå vägen hem... va...

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards