Loja har ordet!

Alla inlägg den 23 april 2014

Av Louise Bertilsson - 23 april 2014 10:27

Det är små små riskorn som spökar i Måns mun. Han är inte sig själv. I helgen hade han lite feber, men bara en kväll+natt. I natt var det dags igen. Han sov jätteknöligt och vaknade och var superledsen, vilket inte alls är likt våran lilla kille. Så fort Anders tog upp honom somnade han i hans famn, han lades ner vid mig och fortsatte sova en liten stund. Sen vaknade han häftigt och skrek. Helt plötsligt var han varm. Feber igen. Han fick en supp för att slappna av, och så ammades han till sömns. Sen sov han resten av natten, och när han vaknade var febern borta. Han var helt slut, stackarn. Jag vet ju precis hur han måste ha känt när febern steg. Olustig i kroppen, krypande känsla. Usch! Det är inte alls konstigt att han var som han var. 


Vi är helt övertygade om att det är de små tandsingarna som håller på att komma upp som spökar. Tänk att de där små vita vassa strecken kan ställa till det så mycket för våran lilla kille <3


Apropå tänder så var Ida och pappa till tandläkaren nu på morgonen. Det var dags för kontroll. Som väntat var hon ledsen hela tiden, men hon hade varit jätteduktig på att gapa så tandläkaren/tandhygienisten eller vad hon var, kunde kolla ordentligt. Idas tänder såg jättefina ut =) Men vi skulle försöka ta bort tuttis även på natten så vi får se hur det kommer gå. Ida fick själv lägga bort dem när hon kom hem, och hon sa att tänderna blir fula om hon har tuttis...Ska bli vääääldigt spännande att se hur det kommer gå. Det är lika bra att förbereda sig på en fight, men det är ju en fight vi måste ta tids nog och nu passar vi på att göra det när tandläkarens ord är färska både för oss och för Ida. Hon har inte nappen speciellt ofta, bara när hon sover och när hon är riktigt ledsen eller har gjort ialla sig. Men inte annars. Håller tummarna för att fighten inte blir så stor. 


Hon var stolt när hon kom hem från tandläkaren för hon hade fått en sköldpadda. "Nu blir Långsam glad som får en kompis" sa Ida glatt =) (Långsam är sköldpaddan hon fick förra gången när hon var hos tandläkaren). Hon döpte kompisen till Karlsson G. Har ingen aning om varifrån hon fått det namnet, men så skulle han tydligen heta. 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards